«Δεν ξέρω πόση ώρα βγαίνεις στην Ελένη Μενεγάκη…» – Η πρόταση της Σκορδά στον Σάββα Πούμπουρα στον αέρα του ΣΚΑΙ

Μια πρόταση στον αέρα του Πρωινού μας στον ΣΚΑΙ έκανε η Φαίη Σκορδά στον Σάββα Πούμπουρα με αφορμή συνέντευξη που παραχώρησε σε πολύ γνωστό περιοδικό. Η παρουσιάστρια με αφορμή τον χρόνο που τους έχει “φάει” αυτή την εβδομάδα στην εκπομπή έκανε μια χιουμοριστική αναφορά στο πρόσωπο του.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε από την περασμένη Τρίτη τον παίζουν καθημερινά στην εκπομπή και με αφορμή μια παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα τους

Η πρόταση της Σκορδά στον Πούμπουρα

«Εγώ δεν προχωράω αν δεν παίξω και σήμερα Σάββα Πούμπουρα, να του αποδείξω πόσο πολύ τον αγαπάω. Σάββα μου, κάθε μέρα εδώ στην εκπομπή έχεις το δίλεπτο σου. Δεν ξέρω πόση ώρα βγαίνεις στην Ελένη Μενεγάκη, αν έχεις στήλη κτλ., εδώ για να μην έχεις παράπονο ότι εγώ ίσως έχω μια δεύτερη σκέψη στο μυαλό μου, σήμερα είναι Παρασκευή, από την Τρίτη εσένα παίζουμε, σου κάνουμε αφιέρωμα κάθε μέρα. Είναι η ώρα του Σάββα Πούμπουρα».

Εκτός Ελένης και μετακόμιση για τον παρουσιαστή;


Στην 8/2 εκπομπή, ο όλο νόημα διάλογος της Ελένης Μενεγάκη και του Σάββα Πούμπουρα πήγε κάπως έτσι:

«Εσένα που είσαι τοξότης, τι θα σου φέρει ο Κρόνος; Σε επηρεάζει σίγουρα» είπε η Ελένη Μενεγάκη με τον συνεργάτη της να απαντά: «Εγώ ρώτησα μέσα τη Σμάρω και μου είπε ότι υπογραφές μετά τις 28 Φεβρουαρίου και deal και τέτοια», με την Ελένη Μενεγάκη να τονίζει: «Είσαι έτοιμος να το κλείσεις; Βάλτο μετά τις 28 με χαμόγελο να το κλείσεις».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts