Δημήτρης Αποστόλου-Μάγδα Πένσου! Το φιλί on camera και οι προσπάθειες επανασύνδεσης (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μάγδα Πένσου και ο Δημήτρης Αποστόλου μπορεί το καλοκαίρι να αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, όμως τώρα κάνουν προσπάθειες επανασύνδεσης.
Η Μάγδα είπε μεταξύ άλλων στην κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω»: «Είναι η πρώτη μας κινηματογραφική συνεργασία, γιατί τηλεοπτικές έχουμε κάνει πολλές. Με τον Δημήτρη δεν θα μπορούσαμε να είμαστε ποτέ δυο ξένοι. Και οι δύο έχουμε την ελπίδα πως θα είμαστε ξανά μαζί. Ο Δημήτρης και τα παιδιά μας είναι ο θησαυρός μου».
Και από την άλλη ο Δημήτρης Αποστόλου είπε: «Θα δείξει ο καιρός. Και εκείνη επιθυμεί την επανασύνδεση. Να περάσουμε τις γιορτές που είναι όλα λαμπερά και να γυρίσει η κατήφεια των επόμενων ημερών να δούμε εκεί αν αντέχουμε. Οι προσπάθειες δεν έχουν σταματήσει, εσείς δεν τις βλέπετε». Την ώρα που ο Δημήτρης τελείωνε τις δηλώσεις του, η Μάγδα Πένσου μπήκε στο πλάνο και του έδωσε ένα τρυφερό φιλί on camera!
Εμείς ευχόμαστε να είναι και οι δυο ευτυχισμένοι! Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις τους:

Διαβάστε επίσης:

Συγκινητικό! Η αγκαλιά του Μίμη Πλέσσα στον Γιάννη Βογιατζή πάνω στη σκηνή

Ημερήσιες Προβλέψεις Για Όλα Τα Ζώδια, 5/12

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts