Δωρεές του Lifeline Hellas στα Νοσοκομεία Έλενα Βενιζέλου, Παίδων Πεντέλης και στο Άσυλο Ανιάτων

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη μέσω της συνεργασίας της με το Project C.U.R.E. www.projectcure.org και η σπουδαία αρωγή του Lifeline Hellas www.lifelinegr.org και του Ιδρύματος Μποδοσάκη www.bodossaki.gr  στην διεξαγωγή των ιδιαίτερα απαιτητικών διαδικασιών διεκπεραίωσης, ολοκλήρωσαν επιτυχώς την παράδοση αναγκαίου ιατρικού και εξοπλισμού στα νοσοκομεία Έλενα Βενιζέλου και παίδων Πεντέλης και στο Άσυλο Ανιάτων.

Σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια είμαστε ευγνώμονες στην αμέριστη υποστήριξη των δωρητών, της κας Γιάννας Αγγελοπούλου και της κας Αλεξίας Στέλλας Μάντζαρη, που προσέφεραν τη μεταφορά  του εξοπλισμού από την Αμερική. Επίσης τις εσωτερικές μεταφορές και την αποθήκευση ανέλαβε ο κος Νίκος Σπυράκος και η εταιρεία του ΑΕRΟΜΕΤ HELLAS LTD.

Ο Διοικητής του Παίδων Πεντέλης κος Τριγώνης, η Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Έλενα Βενιζέλου, κα Κάμπρα και η Πρόεδρος του Άσυλου Ανιάτων κα Ηλιάδη ευχαρίστησαν θερμά την Πριγκίπισσα Αικατερίνη και το Lifeline Hellas. H Πριγκίπισσα Αικατερίνη ευχαρίστησε τον Dr. Douglas Jackson, Πρόεδρο του Ιδρύματος Project Cure και τις κυρίες Γιάννα Αγγελοπούλου και Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη για την μεγάλη τους δωρεά.  Επίσης, ευχαρίστησε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Lifeline Hellas για την μεγάλη προσπάθεια τους, το Ίδρυμα Μποδοσάκη ιδιαίτερα την Κύρια Ξένια Παπασταύρου και όλο το νοσοκομείο για την άριστη συνεργασία.  

Στις επισκέψεις παρευρέθησαν, μεταξύ άλλων, η αδελφή της Πριγκίπισσας Κυρία Μπέττυ Ρουμελιώτη και η Κυρία Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη. Επίσης, παρευρέθησαν η Κυρία Ξένια Παπασταύρου, Υπεύθυνη Τμήματος Ανάπτυξης του Ιδρύματος Μποδοσάκη.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts