Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 13 έως 19/5/2019

Με τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις θα μάθεις όλες τις εξελίξεις για την εβδομάδα αυτή!
Πλούσια σε αστρολογικά γεγονότα είναι αυτή η εβδομάδα! Την Τετάρτη 15 Μαΐου η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο που αγαπά, τον Ταύρο όπου είναι δυνατή καθώς είναι ο κυβερνήτης της. Μέχρι τις 9 Ιουνίου που η Αφροδίτη θα παραμείνει στον Ταύρο, θα μας εξωθεί στο να υποστηρίζουμε τις ανάγκες μας, να γινόμαστε πιο διεκδικητικοί και να προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε την όποια ηδυπάθειά μας και τη διάθεσή μας να αφιερώσουμε λίγο περισσότερο χρόνο στον έρωτα, στη ραστώνη, στις απολαύσεις. Με λίγα λόγια αυτή η διέλευση της Αφροδίτης μας φέρνει σε επαφή με το να αναλογιστούμε αν δίνουμε χαρές στους εαυτούς μας ή όχι. Αμέσως μόλις περάσει στον Ταύρο θα σχηματίσει μία όψη συνόδου με τον Ουρανό που, ανάλογα με τον προσωπικό χάρτη τους καθενός μας, μπορεί να επιφέρει άλλοτε έναν κεραυνοβόλο έρωτα κι άλλοτε έναν λυτρωτικό χωρισμό.

Την Πέμπτη 16 Μαΐου ο Άρης περνάει στον Καρκίνο, όπου θα παραμείνει μέχρι τη 1 Ιουλίου. Σε αυτή τη θέση ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο που έχει πτώση, δηλαδή βγάζει τις πιο δύστροπες πλευρές του και εξωθεί στις πιο πλάγιες για να μην πω πισώπλατες ενέργειες. Με λίγα λόγια πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να αποφεύγουμε αυτούς που υιοθετούν μια στάση «χαμηλών τόνων» για να κρυφτούν πίσω από την ταμπέλα τους και να δράσουν σε βάρος μας αφού πρώτα έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη μας.
Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts