Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη 24-30/6

Το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο των ζωδίων για 24-30 Ιουνίου 2019, από τον διάσημο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη!

Κριός

Η Σελήνη σε τελευταίο τέταρτο στο ζώδιό σας αυτήν την εβδομάδα, σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ένα συμβατικό ξεκαθάρισμα. Η αισθηματική σας ζωή παρόλα αυτά, ενισχύεται με τη βοήθεια της σύμπτωσης. Στα οικονομικά  θα έχετε μικρές διευκολύνσεις. Ένας δικός σας άνθρωπος όμως, θα σας απασχολήσει πολύ και θα πρέπει να είστε ειλικρινείς και, όπου χρειάζεται αυστηροί απέναντί του!Εμπιστευθείτε τη λογική σας και μην λειτουργείτε παρορμητικά!

Ταύρος

Αξιοποιήστε τα εκφραστικά σας μέσα. Η εβδομάδα σας  βοηθά να επεκταθείτε εκεί που θέλετε. Επίσης τώρα ευνοούνται συνεννοήσεις, συναλλαγές και συνεργασίες. Επίσης το επταήμερο που ακολουθεί μπορεί να αποδειχθεί ευχάριστο και στα ερωτικά. Πολλοί από εσάς σκέφτεστε το ενδεχόμενο μιας ιδιαίτερης συνάντησης με έναν άνθρωπο που σας ενδιαφέρει πολύ, όχι απαραίτητα για αισθηματικές, αλλά μάλλον για εμπορικές σας υποθέσεις.Αποφύγετε ριψοκίνδυνες επιλογές στα οικονομικά!

Δίδυμοι

Η εβδομάδα ενισχύει το αίσθημα της ασφάλειας σε πρακτικά ζητήματα. Ο Ερμής μπαίνει στον Λέοντα και σας διευκολύνει οικονομικά και συναισθηματικά. Δεν θα λείψουν μικρές αντιξοότητες, κυρίως σε ότι αφορά στις διεκπεραιώσεις. Στο τέλος όμως, η εβδομάδα κλείνει με θετικό πρόσημο, ιδιαίτερα για όσους από εσάς ασχοληθήκατε σοβαρά με την επίλυση και τακτοποίηση κάποιων εκκρεμοτήτων.Μπορείτε να είστε περισσότερο συναισθηματικοί και λιγότερο αντικειμενικοί στις υποθέσεις σας.

Καρκίνος

Ο Ερμής, μετά το ζώδιό σας, περνά τώρα στον Λέοντα και κινεί τα νήματα προς όφελός σας στις πρακτικές και εμπορικές σας υποθέσεις. Κινηθείτε προς επίτευξη συμφωνιών που έχουν μείνει καιρό σε εκκρεμότητα και πάρτε αποφάσεις που εξυπηρετούν τα συμφέροντά σας. Κάντε το πρώτο βήμα σε αισθηματικά αδιέξοδα και δώστε περιθώρια χρόνου για να ευδοκιμήσουν οι όποιες προσπάθειές σας.Φανείτε μεθοδικοί και συστηματικοί στις επιδιώξεις σας!

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts