Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 11 έως 17/3

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις σας και έχει όλες τις εξελίξεις για τα 12 ζώδια σε επαγγελματικά, οικονομικά, προσωπικά.

Διαβάστε τις Εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας. Η Μαρία Ραπτοδήμου σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών και το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο υπογράφει για εσάς τις εβδομαδιαίες προβλέψεις. Πως θα σε επηρεάσουν οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας; Τι θα συμβεί σε όλους τους τομείς της ζωής σου; Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις σου και δες τι γεγονότα θα έχεις την εβδομάδα που έρχεται.

Κριός

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Το εξάγωνο Ήλιου στους Ιχθείς με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 13.03 σου δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσεις στο να κλείσεις σημαντικές υποθέσεις από παρελθούσες καταστάσεις ή θέματα που εκκρεμούν και μπορεί να σε προβληματίζουν έχοντας ψυχικό σθένος, δυναμισμό, διαίσθηση, διεισδυτικότητα. Το συναίσθημα μπορεί να απογειωθεί και στην προσωπική σου ζωή καθώς έχει στην διάθεση να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα και να έρθεις αντιμέτωπος με φόβους που μπορεί να δημιουργούν προβλήματα στις σχέσεις σου. Στις 14.03 το τρίγωνο του Άρη από τον Ταύρο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω Εντείνουν το δυναμισμό την μεθοδικότητα την υπευθυνότητα και έχει τώρα τη δυνατότητα να δρομολογήσεις σημαντικές επαγγελματικές υποθέσεις βάζοντας γερά θεμέλια που θα αποδώσουν τα μέγιστα και σε οικονομικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να προκύψουν επαγγελματικές ευκαιρίες που θα πρέπει να αξιολογήσεις και να αξιοποιήσεις ανάλογα με τις επιθυμίες που έχεις σε επίπεδο καριέρας.

Στις 15.03 ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στον Τοξότη δημιουργώντας υπερένταση, υπέρμετρο ενθουσιασμό και διάθεση για πολυλογία που μπορεί να σε εκθέσει καθώς δεν αποκλείεται να δώσεις υποσχέσεις και δεσμεύσεις στις οποίες δεν θα είναι εύκολο να ανταποκριθείς και αυτό να οδηγήσει στο να εκτεθείς. Είναι προτιμότερο να προσπαθήσεις να ελέγξεις το μυαλό σου και ότι εκφράζεις και να κρατήσεις το μέτρο, έτσι ώστε να μπορέσεις να φανείς αντάξιος των προσδοκιών και πιθανών υποσχέσεων που μπορεί να δώσεις ιδιαίτερα σε προσωπικό επίπεδο. Στις 16.03 ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δίνοντάς σου τη δυνατότητα να κάνεις ειλικρινείς συζητήσεις κυρίως με το σύντροφο ή με πρόσωπα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος όπου θα εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα, ζητήματα του μπορεί να σε προβλημάτισαν αλλά επίσης έχεις τη δυνατότητα και την θέληση να ακούσεις τους γύρω σου και να δείξεις κατανόηση καθώς η διεισδυτικότητα σου σε οδηγεί στο να δεις αυτό που κρύβουν καλά μέσα τους.

Ταύρος

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Το εξάγωνο Ήλιου στους Ιχθείς με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 13.03 σε εφοδιάζει με έντονη διαίσθηση, ψυχικό σθένος και ενεργητικότητα για να κυνηγήσεις σημαντικούς στόχους και σχέδια που έχεις θέσει στη ζωή σου καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να αντιληφθείς άμεσα τις ευκαιρίες που υπάρχουν και να της αξιοποιήσεις κατάλληλα. Τα αποθέματα ενέργειας σου φαίνονται επίσης και σε συλλογικές δράσεις στις οποίες μπορείς να πρωταγωνιστήσεις με τις κινήσεις σου. Στις 14.03 το τρίγωνο του Άρη από το ζώδιό σου με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σηματοδοτεί για εσένα μία σημαντική συγκυρία καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να δράσεις σε όλα τα επίπεδα, προσωπικό και επαγγελματικό και να αξιοποιήσεις πιθανές δυνατότητες ή νέες προτάσεις που σου δίνονται θέτοντας γερές βάσεις για την προσωπική σου εξέλιξη και τη μελλοντική σου πορεία. Πάθος, ενεργητικότητα και λογική εναρμονίζονται μοναδικά ώστε να επιτύχεις ότι έχεις βάλει σκοπό.

Στις 15.03 ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στον Τοξότη και καλά θα κάνεις να αποφύγεις πιθανές συζητήσεις για στόχους και φιλοδοξίες που έχεις συζητήσεις με φιλικά σου πρόσωπα ή με πρόσωπα με τα οποία σχετίζεται σε ομαδικές προσπάθειες που συμμετέχεις καθώς υπέρμετρη αισιοδοξία και η πολυλογία μπορεί να σε οδηγήσουν στο να δώσεις υποσχέσεις στις οποίες δεν μπορείς να ανταποκριθείς και στο τέλος να εκτεθείς. Καλό είναι να αποφύγεις τη συγκεκριμένη μέρα την επικοινωνία για σημαντικά θέματα που σε απασχολούν. Στις 16.03 ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί ιδανικό κλίμα για επικοινωνία στις φιλικές σχέσεις κυρίως, αλλά και σε επίπεδο συλλογικών προσπαθειών που μπορεί να σε ενδιαφέρουν καθώς έχεις τη δυνατότητα τώρα να λύσεις ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν και σε απασχολούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού η διαίσθησή σου αλλά και η διάθεση να εκφραστείς ειλικρινώς θα λειτουργήσουν ευεργετικά.

Δίδυμοι

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Το εξάγωνο Ήλιου στους Ιχθείς με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 13.03 εντείνει το δυναμισμό, τη διεισδυτικότητα και τη διαίσθηση που χρειάζεται για να προχωρήσεις δυναμικά σε ότι αφορά τους επαγγελματικούς στόχους με σκοπό βέβαια την προσωπική καταξίωση στην καριέρα σου. Σημαντικό είναι ότι τώρα έχεις τη δυνατότητα να προωθήσεις ζητήματα με άκρως επιτυχημένο τρόπο καθώς η ενεργητικότητα σου και η σωστή κατεύθυνση που μπορείς να δώσεις θα έχουν άκρως θετικά αποτελέσματα για σένα. Στις 14.03 το τρίγωνο του Άρη από τον Ταύρο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει τη δυνατότητα να έρθεις αντιμέτωπος με τα βαθύτερα σου συναισθήματα, με πιθανή οργή ή θυμό που έχεις καλά κρυμμένα μέσα σου και τώρα έχεις την ευκαιρία να σταθεροποιήσεις τα συναισθήματά σου, να δεις με ρεαλισμό την αντιμετώπιση που χρειάζονται και να δρομολογήσεις την επίλυσή τους. Ευκαιρίες από υποθέσεις του παρελθόντος πιθανά να επανέλθουν προσπάθησε να τις αξιολογήσεις και να τις εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στις 15.03 ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στον Τοξότη δεν βοηθάει σε σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να πραγματοποιήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς ο έντονος ενθουσιασμός και η πολυλογία μπορεί να σε οδηγήσουν σε υποσχέσεις τις οποίες δεν μπορείς να κρατήσεις και τελικά να βρεθείς εκτεθειμένος. Είναι προτιμότερο τη συγκεκριμένη ημέρα να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις και επικοινωνία με πρόσωπα που συνδέονται άμεσα με την επαγγελματική σου ζωή γιατί τα λάθη είναι πιθανά και μπορεί να είναι μη αναστρέψιμα. Στις 16.03 ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και λειτουργεί άκρως βοηθητικά σε ότι αφορά ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να έχουν προκύψει σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς σου δίνει τη δυνατότητα να αντιληφθείς άμεσα ότι οι άλλοι έχουν να σου πουν αλλά και εσύ να είσαι άκρως ειλικρινής με αυτά που εκφράζεις. Άδραξε την ευκαιρία για να λύσεις καταστάσεις ή παρεξηγήσεις που μπορεί να υπήρξαν τον προηγούμενο καιρό στην επαγγελματική σου ζωή και πιθανά σε ταλαιπωρούν ακόμα.

Καρκίνος

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Το εξάγωνο Ήλιου στους Ιχθείς με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 13.03 απογειώνει τη θετική σκέψη, την αισιοδοξία καθώς σου δίνει σε γεμίζει με εσωτερική δύναμη, ενεργητικότητα και διαίσθηση και έχεις τώρα την ευκαιρία να πάρεις αποφάσεις σημαντικές σε ότι αφορά την πορεία της ζωής σου και την κοσμοθεωρία σου. Ζητήματα νομικής φύσεως η θέματα εκπαίδευσης έρχονται στο προσκήνιο για μπορείς να αντιληφθείς άμεσα τι είναι αυτό που σου ταιριάζει και ποια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσεις, μη χάσεις τις ευκαιρίες. Στις 14.03 το τρίγωνο του Άρη από τον Ταύρο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σηματοδοτεί για εσένα μία σημαντική αστρολογική συγκυρία σε ότι αφορά τη δράση σου σε φιλικό και ομαδικό επίπεδο, την πορεία των στόχων σου και την επιρροή τους στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Μπορείς πια να ενεργοποιηθείς και να βάλεις θεμέλια σε ότι αφορά το μέλλον σου που θα είναι άκρως σημαντικά σε προσωπικό φιλικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Στις 15.03 ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στον Τοξότη δεν σε βοηθάει κυρίως στην επικοινωνία με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος καθώς η αυθάδεια, ο υπέρμετρος ενθουσιασμός, η πολυλογία μπορεί να σε οδηγήσουν στο να δώσεις υποσχέσεις για καταστάσεις που είναι σημαντικές για εσένα όμως να μην σου είναι εύκολο να ανταποκριθείς και στο τέλος να βρεθείς εκτεθειμένος. Καλό είναι να αποφύγεις δεσμεύσεις σε ότι αφορά εκπαιδευτικά, νομικά ζητήματα και θέματα που αφορούν το εξωτερικό. Στις 16.03 ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δίνοντάς σου έντονη διαίσθηση, διεισδυτικότητα και ειλικρινή διάθεση στο να ξεκαθαρίσεις θέματα του παρελθόντος που μπορεί να σε απασχολούν με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος. Δεν αποκλείεται η επικοινωνία με πρόσωπα από το εξωτερικό που θα σου δώσει την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα που πιθανά σε ταλαιπωρούσαν μέχρι τώρα.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts