Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 21/1 ως 27/1

Με τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις θα μάθεις όλες τις εξελίξεις για την εβδομάδα αυτή!

Αυτή η εβδομάδα στιγματίζεται από τη Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου στην πρώτη μοίρα του άξονα Υδροχόου – Λέοντα. Η έκλειψη αυτή που είναι η δεύτερη της χρονιάς, λαμβάνει χώρα στις 7:17 πμ, ώρα Ελλάδας, σχηματίζοντας ταυ τετράγωνο με τον πλανήτη Ουρανό. Ο Ουρανός που βρίσκεται στην τελευταία μοίρα του Κριού σχηματίζει δύο τετράγωνα, ένα με τη Σελήνη και ένα με τον Ήλιο ενώ ο Ήλιος και η Σελήνη, όπως συμβαίνει σε κάθε Σεληνιακή έκλειψη, σε κάθε Πανσέληνο, θα βρίσκονται σε αντίθεση μεταξύ τους. Αυτός ο συνδυασμός όψεων ονομάζεται ταυ τετράγωνο και είναι αρκετά επικίνδυνος καθώς ο Ουρανός έρχεται να μας εξωθήσει σε καίριες αλλαγές με πολύ δυναμισμό και επιτακτικά, γεγονός που δυσκολεύει κάθε άνθρωπο, πόσο μάλλον αυτούς που ανήκουν στα σταθερά ζώδια (ΤαύρουςΛέοντεςΣκορπιούςΥδροχόους), τα οποία είναι άκαμπτα και δεν αντέχουν τις αλλαγές.

Οι όψεις που συνοδεύουν την έκλειψη είναι το τετράγωνο του Κρόνου με τον Άρη, όψη σκληρή που ενεργοποιεί και την ηλιακή έκλειψη η οποία έλαβε χώρα στις 6 Ιανουαρίου και δημιουργεί έντονα προβλήματα, απογοητεύσεις, απώλεια ενέργειας, αναποδιές.

Θετικές επιδράσεις αναμένονται από τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Δία και από το τρίγωνό τους με τον Άρη καθώς, αν μη τι άλλο, θα υπάρχει ταυτόχρονα κάτι που θα μας «σηκώνει» ψυχικά από τη δυσθυμία και την ένταση που προκαλούν οι εκλείψεις και οι όψεις τους. Τουλάχιστον θα μπορούμε να δούμε το φως στο τούνελ μας, όλο και θα υπάρχει κάτι που θα μας δίνει χαμόγελα. Χαμόγελα που θα έρθουν κυρίως από τον Φτερωτό Θεό που θα παίξει με πάθος και υπερβολή, στέλνοντας τα βέλη του στους θνητούς που τον λατρεύουμε!!!

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts