Εντυπωσιακή η εμφάνιση της Κρυσταλλίας στον τελικό του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο»

Η Κρυσταλλία εντυπωσίασε το κοινό, στον τελικό του σόου «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», με την ομορφιά της και τη μοναδικότητα των κοσμημάτων MICHAS, τα οποία κέντρισαν τα βλέμματα και πρόσφεραν πολυτέλεια και λάμψη στην εμφάνισή της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια αγαπά την μόδα, την κομψότητα, την φινέτσα και τα κοσμήματα, και το έχει αποδείξει σε κάθε της εμφάνιση με τις στιλιστικές τις επιλογές. 

Το κοσμηματοπωλείο MICHAS είναι γνωστό για τα μοναδικής αισθητικής και ποιότητας  κοσμήματα και είναι, αδιαμφισβήτητα, το καλύτερο μέρος για να βρείτε εξαιρετικής ποιότητας συλλογές πολύτιμων κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ υψηλής αισθητικής. Κάθε κομμάτι αποτελεί ένα έργο τέχνης γεννημένο από τα χέρια του Αριστείδη Μίχα για να στολίσει το σώμα σας και να σας χαρίσει τη πιο όμορφη πολυτέλεια και εμφάνιση που θα μαγνητίσει τα βλέμματα.

Επισκεφτείτε το κοσμηματοπωλείο MICHAS, Κολοκοτρώνη 9 στη Κηφισιά ή πραγματοποιήστε τις αγορές σας διαδικτυακά στο e-shop www.michas-watches.gr.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts