Τα jewellery trends της νέας σεζόν μας φτιάχνουν τη διάθεση!

Τα κοσμήματα έρχονται σε πρώτο πλάνο, αφού μπορούν να απογειώσουν τα λιτά σου σύνολα και να τα μετατρέψουν σε statement looks από το πρωί έως το βράδυ.

Layering στα κολιέ, εκκεντρικοί κρίκοι, κοσμήματα με πολύχρωμες χάντρες και οι πέρλες κυριαρχούν στα trends των social media και βρίσκονται ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς επιλογές των celebrities για τη φετινή σεζόν.

Αποτέλεσμα όλων αυτών; Μεγαλύτερη ποικιλία και περισσότερη φαντασία στο χώρο των κοσμημάτων από τον Αριστείδη Μίχα.


Το κοσμηματοπωλείο MICHAS είναι γνωστό για τα μοναδικής αισθητικής και ποιότητας κοσμήματα, ρολόγια και αξεσουάρ υψηλής αισθητικής. Κάθε κόσμημα αποτελεί ένα έργο τέχνης γεννημένο από τα χέρια του Αριστείδη Μίχα για να χαρίσει μοναδικές και εντυπωσιακές εμφανίσεις. Ο συνδυασμός της ασυναγώνιστης ποιότητας και της ποικιλίας από αριστοκρατικά κοσμήματα αποτελούν ορόσημο στην καθημερινή πορεία του κοσμηματοπωλείου, παρέχοντας κομψότητα και σεβασμό στις ανάγκες των πελατών.


Ο Αριστείδης και η Χαρά Μίχα χάρη στις δεξιότητες και την τεχνογνωσία που διακατέχουν παρέχουν αδιάκοπα τις υπηρεσίες τους, από το κοσμηματοπωλείο MICHAS, Κολοκοτρώνη 9 στην Κηφισιά και διαδικτυακά στο e-shop www.michas-watches.gr.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Χειροθεσία του Νικόλα Διαμαντή Πατέρα σε Άρχοντα Οφφικιάλιο “Ευταξία” της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η χειροθεσία του Νικόλαου Πατέρα σε Άρχοντα Οφφικιάλιο “Ευταξία”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος υποδέχθηκε τα ιερά Λείψανα του Αγίου Νικολάου, στο ιερό Προσκύνημα της Αγίας Βαρβάρας

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο Μητροπολίτης Φαναρίου Αγαθάγγελος, με την ευλογημένη λειτουργική ευκαιρία της υποδοχής των

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »