Ερμής στον Υδροχόο από τις 24 Ιανουαρίου ως τις 10 Φεβρουαρίου – Προβλέψεις για τα ζώδια

Στις 24 Ιανουαρίου 2019, ο Ερμής εισέρχεται στον Υδροχόο και θα παραμείνει ως τις 10 Φεβρουαρίου. Με τον Ερμή στον Υδροχόο, είμαστε περισσότερο διανοητικοί και προσανατολισμένοι προς τη λογική και αντικειμενική σκέψη. Ο Ερμής είναι σε έξαρση σε αυτό το ζώδιο του Αέρα, το οποίο σημαίνει ότι η επικοινωνία είναι γρήγορη και εύκολη.

Στον Υδροχόο, ο Ερμής έχει μια σταθερή εστίαση, είμαστε συντονισμένοι με μακρινές συχνότητες, οι ιδέες μας είναι εξαιρετικά πρωτότυπες ή μπροστά από την εποχή τους. Μένουμε ουδέτεροι σε οποιαδήποτε συζήτηση και έχουμε το χάρισμα της ανάγνωσης του μυαλού των άλλων. Οι ιδέες μας έχουν το σήμα της ατομικότητας, ακόμη και εκκεντρικότητα, και έχουμε επίγνωση του παλμού της ομάδας. Η σκέψη μας είναι προοδευτική και αμφισβητούμε το status quo. Είμαστε πιστοί στις απόψεις μας και λέμε πάντα «την αλήθεια». Επειδή οι σκέψεις μας δεν κατευθύνονται από τα συναισθήματα, μπορούμε να παρουσιάσουμε τις διάφορες πλευρές ενός θέματος και να παίξουμε «το δικηγόρο του Διαβόλου», όταν είναι απαραίτητο. Οι ιδέες μας έρχονται εντελώς απροσδόκητα και μπορεί να είναι τολμηρές, χωρίς να μας ενδιαφέρει αν θα είναι αρεστές στους άλλους. Βλέπουμε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Μπορεί να εγκλωβιστούμε στις δικές μας σκέψεις και να απορρίπτουμε τις άλλες απόψεις. Μας ενδιαφέρουν η επιστήμη και η τεχνολογία. Γινόμαστε στοχαστές, με μυαλό ιδιοφυίας!

Ο Ερμής αντιπροσωπεύει το μυαλό, τις ιδέες μας, καθώς και πώς επικοινωνούμε με τους άλλους. Είναι όλες οι μορφές επικοινωνίας, όπως οι τηλεφωνικές κλήσεις, τα γράμματα, η ομιλία. Συσχετίζεται με τις επιστήμες, την περιέργεια, τον τρόπο σκέψης, τα ταξίδια, το εμπόριο, τα αδέλφια μας, τους συγγενείς μας, τους ανθρώπους στο σχολείο και τις διανοητικές αναζητήσεις. Είναι οι σκέψεις και οι αποφάσεις μας.

Ερμής στον Υδροχόο και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια:

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Ερμή στον Υδροχόο στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, εντυπωσιάζετε τους γύρω σας με τις πρωτότυπες και καινοτόμες ιδέες σας, η εξυπνάδα σας και οι γνώσεις σας θα σας φανούν χρήσιμες στην αποπεράτωση ενός ομαδικού έργου. Οι ιδέες σας είναι αντισυμβατικές και με το ανοιχτό μυαλό σας βοηθάτε τους γύρω σας να επιλύσουν τα προβλήματά τους. Συζητάτε συχνότερα με τους φίλους σας, ίσως ακόμα διοργανώσετε ένα φιλανθρωπικό σκοπό ή γίνετε ο ηγέτης σε μια ομάδα. Διευρύνετε τον κύκλο των φίλων σας, δίνετε και παίρνετε βοήθεια και σωστές συμβουλές όποτε τις χρειάζεστε. Αισθάνεστε έντονα την ανάγκη να εκφέρετε τις απόψεις σας και δεν αποδέχεστε να σας πιέζουν οι άλλοι ή να σας υποδεικνύουν τι να κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, οι πρωτοπόρες ιδέες σας σάς βοηθούν να λάβετε αναγνώριση και επευφημίες για ένα έργο σας και σας δίνονται ευκαιρίες να έχετε πρόοδο στην εργασία σας. Τώρα είστε περισσότερο πρόθυμοι να βοηθήσετε τους συναδέλφους και τους συνεργάτες σας στην εργασία σας, μπορείτε να φέρετε εις πέρας ακόμα και την πιο απαιτητική εργασία και ανταλλάσσετε απόψεις και ιδέες. Όποιες προσπάθειες κάνατε στο παρελθόν, θα σας ανταμείψουν οικονομικά και ηθικά. Έχετε καινοτόμες ιδέες στην καριέρα σας και μπορεί να τις προβάλετε στο διαδίκτυο, ξεσηκώνοντας ένα ευρύ κοινό. Πιστεύετε στον εαυτό σας, στις ικανότητές σας για την επίτευξη των επαγγελματικών στόχων σας και δε φοβάστε τον ανταγωνισμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, βελτιώνεται η επικοινωνία με τους γύρω σας, νιώθετε ελεύθεροι να εκφράσετε τη γνώμη σας και τις πεποιθήσεις σας. Έχετε δίπλα σας άτομα που συνδράμουν θετικά στους στόχους σας και μοιράζεστε τον ενθουσιασμό και τη χαρά στη ζωή με τους φίλους σας και τον αγαπημένο σας. Τώρα δε θέλετε να βρίσκεστε με άτομα, τα οποία σας καταπιέζουν και δε σας αφήνουν να μιλήσετε άνετα και ελεύθερα και αποφεύγετε τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις. Έχετε την ικανότητα να κερδίσετε χρήματα ή να κάνετε μια νέα ερωτική σχέση ή συνεργασία με κάποιον σε άλλη πόλη από τη δική σας ή απλά ζείτε τη ζωή περισσότερο ελεύθερα και ανεξάρτητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στο μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας, έχετε πρωτότυπες και εκκεντρικές ιδέες για να αλλάξετε ό,τι δε λειτουργεί ομαλά στη ζωή σας και παλεύετε μεταξύ του μυαλού και της καρδιάς σας. Είστε ετοιμόλογοι και δυναμικοί στην επικοινωνία σας, αλλά αρκετά ευμετάβλητοι στις σκέψεις και τις αποφάσεις σας, προκειμένου να επιλύσετε ένα ζήτημα του παρελθόντος. Ίσως έρθει στο φως μια από καιρό συσσωρευμένη ένταση, η οποία είναι απαραίτητο τώρα να αποδεσμευτεί. Έχετε έξυπνες ιδέες για να δημιουργήσετε περισσότερη εμπιστοσύνη και οικειότητα με τον αγαπημένο σας, μιλάτε μαζί για σοβαρά ζητήματα και δεν ικανοποιείστε με ανούσιες και ανάλαφρες συζητήσεις. Η αυξημένη διαίσθησή σας σάς βοηθά να κατανοήσετε τι κρύβεται στο μυαλό και την ψυχή του αγαπημένου σας και των υποψήφιων συντρόφων σας.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts