Εσπευσμένα στο χειρουργείο πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής

Ο τζέντλεμαν του ελληνικού τραγουδιού, όπως τον αποκαλούν οι συνάδελφοί του, πέρασε και συνεχίζει να περνά μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, η οποία δεν είναι και η πρώτη καθώς από το 2010 και μετά, τα χτυπήματα που δέχεται διαδέχονται το ένα μετά το άλλο.

Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου δέκα μέρες ένιωσε έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα και οι γιατροί που τον εξέτασαν του συνέστησαν να μπει εσπευσμένα στο χειρουργείο. Όπως και έγινε… Ο τραγουδιστής χειρουργήθηκε στο έντερο και πλέον αυτό που μένει είναι τα αποτελέσματα κάποιων περαιτέρω εξετάσεων.

«Μετά το πρόβλημα με τη μέση του, με τα μάτια του, αλλά και τα κινητικά προβλήματα που του δημιουργήθηκαν από ένα πέσιμο, τώρα βρέθηκε πάλι αντιμέτωπος με το νυστέρι. Έτσι, εισήχθη σε ιδιωτικό νοσοκομείο και θα είναι ψέμα να πούμε πως δεν μας κυρίευσε η αγωνία για να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει. Όπως και να το κάνουμε, είναι “Γολγοθάς” να μπαινοβγαίνεις στα χειρουργεία και στα νοσοκομεία», λέει στην Espresso άτομο από το στενό περιβάλλον του Δάκη και προσθέτει: «Ενώ πάνε καλά τα πράγματα στην καριέρα του, κάθε τόσο δημιουργείται κι ένα θέμα με την υγεία του. Λες και τον έχουν ματιάσει».

 

Διαβάστε επίσης:

Ο Σωκράτης του Power of love τραγουδάει σε μπουζούκια στην Αθήνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα Πάθετε Πλάκα: Δείτε Πώς Είναι Σήμερα Ο Μανώλης Από Την Τηλεοπτική Σειρά «Ντόλτσε Βίτα»!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts