Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 17/07

Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα δεν συνιστάται να μοιραστείς τις ιδέες σου με τους άλλους. Υπάρχει ο κίνδυνος ένα άτομο που θεωρείς απόλυτα έμπιστο, να τις οικειοποιηθεί. Προσοχή επίσης στις προσωπικές σου υποθέσεις! Δεν πρέπει να παίρνεις τοις μετρητοίς όσα ακούς, ούτε να ενθουσιάζεσαι με υποσχέσεις που δεν μπορούν να τηρηθούν. Προσπάθησε να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου και επεξεργαστείς με ηρεμία τα γεγονότα της μέρας, πριν πάρεις σοβαρές αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα θα πρέπει να επιλέξεις προσεκτικά τα λόγια σου στις επαφές σου με τους γύρω σου. Υπάρχει κίνδυνος να πληγώσεις κάποιον με ανάρμοστα αστεία, με σχόλια ή με τον κυνισμό σου. Το απόγευμα αυξάνει την πιθανότητα μιας απροσδόκητης αλλαγής στη ζωή σου. Ίσως ένας μακροχρόνιος εχθρός να γίνει ξαφνικά φίλος, ένας παλιός οφειλέτης θα ξαναεμφανιστεί ή μια προηγούμενη ερωτική σου σχέση να σου ζητήσει μια ακόμη προσπάθεια.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Σήμερα ίσως να αισθανθείς την ανάγκη να στρέψεις τους προβολείς επάνω σου. Υπάρχει ωστόσο ο κίνδυνος, η δίψα σου για καταξίωση να προκαλέσει κάποιες αντιδράσεις ή θα θεωρηθεί από τους άλλους αρκετά μεροληπτικό και εγωκεντρικό. Αυτή η μέρα είναι κατάλληλη να εμπλακείς σε δημιουργική εργασία, να κάνεις πειραματισμούς σε διαπροσωπικές σχέσεις ή να προβείς σε αγορές μικρών αντικειμένων. Υπάρχει η πιθανότητα να λάβεις ενθαρρυντικά μηνύματα σχετικά με τα οικονομικά σου ή για μια νέα δουλειά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μέσα στη μέρα θα δεις ένα αξιοσημείωτο αποτέλεσμα σε επαγγελματικές υποθέσεις, στην προσωπική σου υγεία ή αναφορικά με διαφωνίες σου με τους στενούς συγγενείς σου. Μην βιαστείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τα οικονομικά. Υπάρχει ο κίνδυνος, όλες οι κινήσεις οικονομικού περιεχομένου της ημέρας να οδηγήσουν σε απρόβλεπτα αποτελέσματα. Μην εκπλαγείς, αν δεις απρόβλεπτα αποτελέσματα σε διαφορετικές δραστηριότητες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, θετικά ή αρνητικά.

Διαβάστε τις προβλέψεις των υπόλοιπων ζωδίων ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts