Ζώδια: Τι θα φέρει η εβδομάδα από 01/10 έως 06/10;

από τον Κώστα Λεφάκη

O Οκτώβριος επηρεάζει σημαντικά τις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις και ισορροπίες. Η ειδησεογραφία προβλέπεται πλούσια σε γεγονότα, κυρίως κοινωνικής και οικονομικής χροιάς, ενώ εντείνει την περίοδο αναμονής με φήμες που αποπροσανατολίζουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης.

Κριός

Η εβδομάδα σάς βοηθά να αποκαταστήσετε ζημιές του παρελθόντος, τόσο υλικές όσο και συναισθηματικές. Οι άλλοι θα είναι πιο υπομονετικοί και πιο συνεννοήσιμοι. Συναισθηματικά φροντίστε ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις με το σύντροφό σας και να μην ειπωθούν πράγματα που θα είναι δύσκολο να τα μαζέψετε. Το τέλος της περιόδου αυτής δίνει ώθηση στα σχέδιά σας και ευνοεί τους πλέον φιλόδοξους από εσάς.

ΤΙΡ: Μην αναβάλλετε δράσεις που έχετε προγραμματίσει.

Ταύρος

Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στα έξοδά σας, καθώς γίνεστε περισσότερο καταναλωτικοί. Μια αλλαγή στην εργασία θα πάρει ακόμα χρόνο μέχρι να οριστικοποιηθεί και να αποδώσει τα δέοντα. Προσοχή όσον αφορά στα πρακτικά θέματα. Φροντίστε το συμφέρον σας και μην αφήνετε πράγματα στην τύχη, καθώς αυτός ο παράγοντας φαίνεται να χρειάζεται υποστήριξη εκ μέρους σας. Γίνετε περισσότερο ευέλικτοι και στις αισθηματικές σας επιδιώξεις.

ΤΙΡ: Ακούστε προσεκτικά κάποιες υποδείξεις, χωρίς να δεσμεύεστε απέναντί τους.

Δίδυμοι

Οι δυσκολίες σάς τρέφουν και σας κάνουν περισσότερο αποφασιστικούς και αποτελεσματικούς. Δείτε προς τα πού υπάρχουν ευκαιρίες και διαθέστε περισσότερο χρόνο στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων σας. Είναι σημαντικό να διαπιστώσετε ότι διαθέτετε όλες τις απαραίτητες εφεδρείες που χρειάζεστε για να ξεπεράσετε την ταραγμένη αυτή περίοδο, φροντίζοντας όμως να μην παρουσιάσετε όλα σας τα όπλα από την πρώτη στιγμή. Αισθηματικά δώστε περιθώρια στο σύντροφό σας να καλύψει τις δικές του εκκρεμότητες.

ΤΙΡ: Προγραμματίστε και τηρήστε τις οικονομικές σας δραστηριότητες.

Καρκίνος

Προσοχή σε ό,τι περιλαμβάνει ταξίδια, μετακινήσεις και άλλες αλλαγές στην καθημερινότητά σας. Στα κοινωνικά σας μη δίνετε σημασία σε εκείνους που διαρκώς παραπονούνται και μην επηρεάζεστε αρνητικά από εκείνους που χρησιμοποιούν την υπερβολή κατά κόρον. Από τα μέσα της εβδομάδας είστε και πάλι στις επάλξεις για να υπερασπιστείτε κεκτημένα και ανθρώπους, καθώς δίνετε ξεχωριστή σημασία στην έννοια του καθήκοντος.

ΤΙΡ: Μείνετε σταθεροί στις απόψεις σας και μην παρασύρεστε από διπλωμάτες.

 Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Υπογραφή σημαντικής συμφωνίας στο Λονδίνο για το χώρο της υγείας μεταξύ Ομίλου Ιατρικού Αθηνών & Imperial College Healthcare

Σε μία πολύ σημαντική σύναψη διεθνούς συμφωνίας προχώρησε ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών ενώνοντας τις δυνάμεις του με το κορυφαίο παγκοσμίως

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »