Ζώδια: Τι θα φέρει η εβδομάδα από 05/11 έως 10/11

από τον Κώστα Λεφάκη

Οι πολιτικές ζυμώσεις απασχολούν εντονότερα την επικαιρότητα, ενώ οι διεθνείς οργανισμοί ασχολούνται με θέματα τάξης και επιβάλλουν σκληρότερους όρους στους αδύναμους παίκτες της δικαιοδοσίας τους.

Κριός

Έχετε την ευκαιρία να εκφραστείτε και να εισακουστείτε. Μια αιφνίδια μετακίνηση ή ψυχαγωγική δραστηριότητα θα τονώσει το ηθικό σας προς το τέλος της εβδομάδας που ξεκινά. Ενδιαφέρον θα παρουσιάσει επίσης μια νέα γνωριμία, η οποία θα σας δώσει αισιοδοξία για κάποιο χρονικό διάστημα. Ελέγχετε όμως τον παρορμητισμό σας και μην αγνοείτε και τις υποχρεώσεις σας σε άλλους τομείς.

TIP: Φανείτε προνοητικοί στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες.

Ταύρος

Θα κινηθείτε δίπλα σε ανθρώπους που θα αναλάβουν να σας ψυχαγωγήσουν ή να σας καθοδηγήσουν και θα είναι από τις λίγες φορές που επιτρέπετε σε κάποιον άλλο να αναλάβει αυτόν το ρόλο. Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό στις 7 του μήνα ευθύνεται για τη συναισθηματική σας έκφραση αλλά και για την επιμονή σας σε προσωπικά και οικογενειακά ζητήματα. Στα αισθηματικά σας λειτουργεί και πάλι ο παράγοντας «τύχη».

ΤΙΡ: Αποφύγετε να ασχοληθείτε με σπορ που δεν γνωρίζετε.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό φέρνει εξελίξεις στα αισθηματικά σας αλλά και σε κάθε είδους σχέση σας. Υπολογίστε σωστά τις συνθήκες και κινηθείτε ανάλογα με τις δυνατότητές σας. Μικρές υποχωρήσεις σάς βοηθούν να κρατήσετε τα κεκτημένα σας, ενώ αν επιμείνετε να διαχωρίζετε τη θέση σας από τους άλλους, μπορεί και να απομονωθείτε. Οικονομικά αντιμετωπίζετε διλήμματα ανάμεσα σε υποχρεώσεις και στην ανάγκη αλλαγής συμπεριφοράς όσον αφορά στα έξοδά σας.

ΤΙΡ: Περιορίστε τις εξάρσεις του χαρακτήρα σας.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό λειτουργεί θετικά όσον αφορά στις επιδιώξεις σας και στον τρόπο με τον οποίο λειτουργείτε στην καθημερινότητά σας. Μια επαγγελματική επιτυχία ή προοπτική αναπτερώνει το ηθικό σας και σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε δημιουργικά τη σκέψη και το χρόνο σας. Οικονομικά κάποιοι από εσάς πρέπει να προσέξετε τις συμφωνίες που σας δεσμεύουν και να αποφύγετε να εκτεθείτε εκ νέου σε εκείνους οι οποίοι σας τροφοδοτούν. Προσοχή σε αυτά που λέτε σε ακατάλληλο ακροατήριο.

ΤΙΡ: Προσπαθήστε να αλλάξετε οπτική γωνία όταν κάτι σας στενοχωρεί.

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts