Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 05/10

Κριός

Σήμερα η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και να σου προσφέρει ελεύθερο χρόνο και δημιουργικότητα με σκοπό να τα αξιοποιήσεις όπως θέλεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Ζυγό είναι ευνοϊκό για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς θα εξάρει την καλή επικοινωνία μεταξύ εσένα και των άλλων. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία  από το Σκορπιό μπορεί να σου δημιουργήσει την ανάγκη να πεις και μία κουβέντα παραπάνω  η οποία μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Πρόσεξε τις υπερβολές σήμερα ώστε να είσαι σίγουρος/η πώς θα κινηθείς μέσα στα όρια που πρέπει.

Σήμερα η επικοινωνία με το ταίρι σου εξελίσσεται πολύ καλά αρκεί να αποφύγεις κάποιες υπερβολές σε αυτά που θα πεις ώστε να μη δημιουργήσεις πρόβλημα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία  σχέση, ακόμα και ένας νέος έρωτας, ενδέχεται να αρχίσει αλλά σε κάθε περίπτωση στην αρχή καλό θα είναι να ξεκινήσεις με φειδώ.

 

Ταύρος

Σήμερα δεν έχεις ξυπνήσει και με τις καλύτερες των διαθέσεων καθώς αναμοχλεύεις το παρελθόν και για την ακρίβεια όλα εκείνα που σε έχουν πληγώσει. Είναι πολύ πιθανό να ζητήσεις το λόγο από την οικογένεια σου καθώς μιας και τα θυμήθηκες δεν είναι εύκολο να τα ξεχάσεις έτσι απλά. Η Σελήνη βρίσκεται  στο Λέοντα και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Ζυγό θα βοηθήσει να λυθεί η όποια παρεξήγηση δημιουργηθεί εντός οικίας. Από την άλλη το τετράγωνο  της Σελήνης με το Δία από το Σκορπιό θα  φέρει μία δόση υπερβολής σε οτιδήποτε και αν κάνεις. Αυτό πρόσεξε το ιδιαίτερα σε περίπτωση που ξεκινήσεις να εκνευρίζεσαι.

Σήμερα μπορεί να έχεις δίκιο σε μία  διαφωνία που θα υπάρξει με τον/τη σύντροφό σου, αλλά να θυμάσαι πως μπορείς να καταφέρεις να το βρεις μέσα από την επικοινωνία και όχι μέσα από τις υπερβολές και τον εκνευρισμό. Αν είσαι ελεύθερος/η θα βρεις τρόπο να πλησιάσεις αυτόν/ην που σου αρέσει και να ξεκινήσεις την κουβέντα.

 

Δίδυμοι

Αυτό που επιθυμείς σήμερα είναι να συναναστραφείς με κόσμο και να μη μείνεις λεπτό μόνος/η σου. Έτσι από το πρωί θα αρχίσεις τα τηλέφωνα και τα μηνύματα σε φίλους, γνωστούς και συγγενείς προκειμένου να μάθεις τα νέα τους και να πεις και τα δικά σου. Η Σελήνη  εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Ζυγό  είναι πολύ ευνοϊκό  για τη σύσφιξη των σχέσεων με τους γύρω σου. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό σε περίπτωση  που συναντήσεις ανθρώπους που δεν έχουν την ίδια διάθεση με σένα!

Σήμερα είναι πιθανόν  να γίνεις δέκτης μιας ερωτικής εξομολόγησης από τον/τη σύντροφό σου, γεγονός που θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα ανάψει ξανά τη σπίθα του έρωτα σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε κρατήσει απασχολημένο/η και μπορεί να αφήσεις και κάποιες υποχρεώσεις της καθημερινότητας ημιτελείς.

 

Καρκίνος

Σήμερα η ημέρα αναμοχλεύει τις ανασφάλειες που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου θέματα για αυτό και εσύ θα επιδιώξεις επαφές με άτομα που σχετίζονται με αυτά, προκειμένου να βρεις λύση σε ότι σε απασχολεί. Η Σελήνη βρίσκεται  στο Λέοντα και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Ζυγό υποδηλώνει πως είναι μία πολύ καλή ημέρα για να ζητήσεις και τη γνώμη των δικών σου ανθρώπων σε οτιδήποτε σε απασχολεί. Η συμβουλή τους θα είναι καθοριστική για αυτό μην την αγνοήσεις. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με το Δία από το Σκορπιό μπορεί να σε παρασύρει σε υπερβολές στα αισθηματικά σου ζητήματα.

Σήμερα  θα έχεις τρόπο να λύσεις οτιδήποτε προκύψει ανάμεσα σε εσένα και τον/τη σύντροφό σου καθώς η επικοινωνιακή σου ικανότητα θα είναι πολύ δυνατή. Είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να μην πεις πολλά σε κάποιον/α που σου αρέσει, προκειμένου να τον/ην εντυπωσιάσεις καθώς μετά δεν θα μπορείς να τα υλοποιήσεις.

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts