Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 07/10

Κριός

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να νιώσεις «ασφάλεια» μέσα από ανθρώπους και υλικά αγαθά. Τα οικονομικά και τα αισθηματικά ζητήματα θα έχουν τον κύριο λόγο σήμερα καθώς θα  παίξουν πολύ μεγάλο ρόλο στη διάθεσή σου. Η ημέρα μπορεί να φέρει μία επαγγελματική επιτυχία για την οποία είχες προσπαθήσει καιρό και τώρα πλέον έφτασε η ώρα της ανταμοιβής. Άκουσε τη διαίσθησή σου πριν κάνεις οποιοδήποτε βήμα σήμερα καθώς θα σε  βοηθήσει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Πρόσεξε την τάση που θα έχεις να κάνεις γρήγορες κινήσεις -υπεραισιόδοξες θα έλεγα- σε οικονομικά ζητήματα.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου προκειμένου να έρθετε κοντά και να κάνετε μία νέα αρχή στη σχέση σας, σε περίπτωση το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία διαφορετική από τις υπόλοιπες θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον.

 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού θα φέρει στο προσκήνιο τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου καθώς θα τις επηρεάσει άμεσα. Είναι πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά με τον/τη σύντροφό σου ή ακόμα και με κάποιους συνεργάτες σου, καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως το τελευταίο διάστημα είχατε απομακρυνθεί. Η ρομαντική σου διάθεση θα είναι έκδηλη σήμερα και θα βοηθήσει στις συναναστροφές σου. Δεν αποκλείεται να έχεις και μία πρόταση για μία νέα συνεργασία η οποία θα είναι εντελώς διαφορετική από αυτές που είχες μέχρι τώρα.  Πρόσεξε καθώς ένα παλαιότερο εργασιακό θέμα μπορεί να επανέλθει στο προσκήνιο προκειμένου να λυθεί άμεσα.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να εκμεταλλευτείς το ρομαντισμό σου και να έρθεις κοντά με τον/τη σύντροφό σου κάνοντας μία νέα αρχή της σχέσης σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα η πρόσφατη γνωριμία θα εξελιχθεί πολύ σύντομα σε μία νέα σχέση και αυτό θα φανεί άμεσα.

 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού θα φέρει στο προσκήνιο υποχρεώσεις της καθημερινότητας και εργασιακά ζητήματα. Επίλεξε να κλείσεις άμεσα οτιδήποτε υπάρχει σε εκκρεμότητα ώστε να μπορέσεις να εκμεταλλευτείς το χρόνο σου για πράγματα που θέλεις να κάνεις. Σήμερα θα έχεις την τάση να  ονειροπολείς και αυτό -όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο- μπορεί να σε βοηθήσει σε ένα επαγγελματικό σου ζήτημα. Τα φλερτ δεν θα λείψουν σήμερα ακόμα και αν έχεις αρκετές εργασιακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις και μάλιστα είναι πιθανό να κάνει την εμφάνισή του και ένα φλερτ του παρελθόντος.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να συζητήσεις με τον/τη σύντροφό σου πάνω σε ένα κάτι που θέλετε να κάνετε και να οργανώσετε τις πρακτικές λεπτομέρειες. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιο φλερτ του παρελθόντος θα εμφανιστεί ξανά στη ζωή σου και θα ζητήσει  να κάνετε μία νέα αρχή.

 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού θα στρέψει το ενδιαφέρον σου αποκλειστικά και μόνο σε θέματα αισθηματικής φύσεως.  Η ρομαντική σου διάθεση δεν θα περάσει απαρατήρητη όπου κι αν βρεθείς και  θα  βοηθήσει πολύ τη σχέση σου με τον/τη σύντροφό σου.  Αν έχεις ελεύθερο χρόνο σήμερα κανόνισε μία εκδρομή με αγαπημένα σου πρόσωπα καθώς είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις. Ένα ζήτημα που σχετίζεται με το σπίτι σου ή με τους δικούς σου ανθρώπους θα βρει λύση άμεσα για αυτό αξίζει να του αφιερώσεις λίγο χρόνο προκειμένου να μπορέσει να το διευθετήσεις.

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα αναθερμάνει τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου και είναι ιδανική για ρομαντικά ραντεβού και βόλτες! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα  σε φλερτάρει και θα σου δείξει το ενδιαφέρον της για εσένα. Ο ενθουσιασμός θα είναι άμεσος και δεν θα αργήσει να προκύψει μία νέα σχέση.

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts