Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 09/10

Κριός

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που τις απασχολούν.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα υποδηλώνει πως θα προκύψουν δυσκολίες σε  μία επαγγελματική σου σχέση καθώς θα νιώσεις πως προσπαθεί να σε αναγκάσει να συμφωνήσεις με τα δικά της σχέδια και τις δικές της ιδέες. Προσπάθησε να κρατήσεις χαρακτήρα αν αυτό που ακούς δεν σου αρέσει αλλά χωρίς να τσακωθείς. Αυτό θα είναι εύκολο για εσένα αρκεί να μην αφήσεις να υπερισχύσει η παρορμητική σου διάθεση που μπορεί να δημιουργήσει ρίξεις.

Σήμερα είναι πιθανό να  νιώθεις πως ο/η σύντροφός σου θέτει βέτο για κάτι που θέλεις όμως πριν εκνευριστείς μαζί του/της σκέψου τους λόγους για τους οποίους το κάνει. Αν είσαι ελεύθερος/η χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η όσον αφορά μία νέα γνωριμία καθώς  αλλά μπορεί να σου δείχνει και άλλα να εννοεί.

 

Ταύρος

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αλλάξεις λίγο την καθημερινότητά σου, προσθέτοντας σε αυτή δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Αυτό μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο όσο φαντάζει καθώς θα υπάρξουν υποχρεώσεις που θα σε κρατήσουν δέσμιο/α τους, με αποτέλεσμα να είναι δύσκολη και η παραμικρή αλλαγή. Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Πλούτωνας με τα φώτα της νέας Σελήνης υποδηλώνει πώς θα γίνεις δέκτης  κριτικής που δεν θα σου αρέσει από ανθρώπους του περιβάλλοντος σου. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό που μπορεί να προκληθεί και να ασχοληθείς με πιο σοβαρά ζητήματα από αυτό.

Σήμερα είναι πιθανόν να θυμώσεις τον/τη σύντροφό σου σε περίπτωση που δεν ενστερνιστεί το πρόγραμμά σου, όμως σκέψου αν το κάνει  λόγω εγωισμού ή αν υπάρχει κάποιο θέμα. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε μία νέα γνωριμία καθώς μπορεί να σου βγει πολύ διαφορετική  από την πρώτη εντύπωση.

 

Δίδυμοι

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού θα σου δημιουργήσει την ανάγκη για έρωτα. Είναι πιθανόν να αναζητήσεις τον έρωτα στο πρόσωπο ενός ανθρώπου -του/ης συντρόφου σου αν είσαι δεσμευμένος/η- μιας καλλιτεχνικής δραστηριότητας ή μιας δημιουργικής απασχόλησης που εξάρει τη φαντασία σου.  Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Πλούτωνας με τα φώτα της νέας Σελήνης υποδηλώνει πως είναι πιθανό να δεις εγωιστικά οτιδήποτε σε ενδιαφέρει και αυτό θα σε κάνει να πάρεις λάθος αποφάσεις. Προσπάθησε να μη θυμώσεις με τον/τη σύντροφό σου σε περίπτωση που δεν  ταυτίζονται οι απόψεις σας σχετικά με κάτι που θέλεις να κάνεις. Διοχέτευσε τα συναισθήματά σου σε μία ευχάριστη δραστηριότητα διαφορετικά είναι πιθανόν  να τα διοχετεύσεις με λάθος τρόπο στον/τη σύντροφό σου.

Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με το ταίρι σου καθώς θα είσαι καλός/η μαζί του/ης μόνο αν δεν σου φέρει αντιρρήσεις και αυτό όπως καταλαβαίνεις θα είναι δύσκολο να περάσει! Αν είσαι ελεύθερος/η  μην κάνεις επίδειξη ισχύος σε μία πρόσφατη γνωριμία  γιατί θα δημιουργήσεις πρόβλημα ενώ δεν υπάρχει.

 

Καρκίνος

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού θα φέρει στο προσκήνιο τα παράπονα που έχεις μαζέψει το τελευταίο διάστημα μέσα σου και θα σε κάνει να τα εξωτερικεύσεις με έντονο τρόπο. Οι πρώτοι που θα γίνουν δέκτες αυτού είναι οι άνθρωποι της οικογένειάς σου καθώς νιώθεις οικεία μαζί τους και είναι φυσικό να προτιμήσεις να μοιραστείς με εκείνους αυτά που σε ενοχλούν. Το τετράγωνο του Πλούτωνα με τα φώτα της νέας Σελήνης υποδηλώνει πως θα νιώσεις πως μία συνεργασία που έχεις σε καταπιέζει και αυτός είναι ο λόγος που θα προκύψουν προβλήματα και εκεί. Απόφυγε να συζητήσεις πολύ αυτά που σε ενοχλούν καθώς θα μπεις σε ένα φαύλο κύκλο που θα σου δημιουργήσει εμμονές και εκνευρισμό.

Σήμερα θα κάνεις τα παράπονά σου στον/τη σύντροφό σου όμως προσπάθησε να μην του/ης επισημαίνεις κάθε τι που έκανε και σε ενόχλησε κάθε μία ώρα, διαφορετικά θα είναι δύσκολο να μην τσακωθείτε.  Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να μην ξεκινήσεις τα παράπονα για τη δουλειά/ τις υποχρεώσεις/ την κούραση και οτιδήποτε άλλο σε μία νέα γνωριμία.

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts