Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 15/1

ΚΡΙΟΣ

Τα επαγγελματικά σου θέματα θα είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν περισσότερο από όλα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα αυξήσει τις ανησυχίες σχετικά με την καριέρα σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή και τον Κρόνο θα σε συγκρατήσει και δεν θα είναι εύκολο να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου, αλλά ούτε και να διαφημίσεις τον εαυτό σου και τις δυνατότητες σου με τον τρόπο που πρέπει. Σήμερα θα κάνεις εντύπωση με τη σιωπή σου αλλά μην ανησυχείς καθώς αυτό είναι προτιμότερο από το να μιλάς χωρίς να έχεις κάτι ουσιαστικό να πεις.

Σήμερα ο/η σύντροφός σου μπορεί να ξεκινήσει τα παράπονα καθώς τον/την παραμελείς αλλά καλύτερα να μη μιλήσεις καθώς ξέρεις πως έχει δίκιο! Αν είσαι ελεύθερος/η μπορεί να γίνεις επικριτικός/η με κάποιον/α που σου αρέσει και να δώσεις εντελώς λάθος δείγματα!

ΤΑΥΡΟΣ

Η εσωστρέφεια των προηγούμενων ημερών θα δώσει τη θέση της στην ενέργεια και η διάθεση σου θα ξεκινήσει να επανέρχεται. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και σε προτρέπει να βγεις έξω και να συναντήσεις αγαπημένους σου ανθρώπους. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή και τον Κρόνο μπορεί να σου δημιουργήσει μικρά εμπόδια καθώς θα έχεις την τάση να μην μιλάς πολύ και αυτό μπορεί να μπερδέψει τους ανθρώπους που θα συναντήσεις. Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν τρόποι να δείξεις τη χαρά σου ακόμα και αν δεν το κάνεις μέσα από την ευχέρεια του λόγου.

Η συνάντηση με αγαπημένα σας πρόσωπα ή η παρακολούθηση μιας παράστασης στο θέατρο θα είναι δύο πολύ καλά σενάρια για εσένα και το ταίρι σου σήμερα. Αν είσαι ελεύθερος/η οι γνώσεις σου μπορεί να γίνουν πόλος έλξης για κάποιον/α που θα συναναστραφείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα δεν θα νιώθεις σε φόρμα καθώς όλο και κάτι θα προκύψει που δεν θα σε αφήσει να χαλαρώσεις. Αυτό μπορεί να είναι μια ανάμνηση ή μια συζήτηση με κάποιο δικό σου πρόσωπο ή ακόμα και ένα οικονομικό σου θέμα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή και τον Κρόνο θα σε κάνει εσωστρεφή καθώς θα σου υπενθυμίσει όλα τα απωθημένα σου. Προσπάθησε να μη δράσεις κάτω από συναισθηματική φόρτιση καθώς το πιο πιθανό είναι να κάνεις λάθος κινήσεις σε οτιδήποτε. Κράτησε στάση αναμονής και απόφυγε την παγίδα να γίνεις επικριτικός/η με τους άλλους.

Σήμερα μπορεί να είσαι κυνικός/η και απότομος/η με το ταίρι σου και αν δεν το προσέξεις θα δημιουργήσεις αποστάσεις μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν ενδείκνυται για νέες γνωριμίες καθώς ούτε και εσύ θα έχεις ιδιαίτερη διάθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην ημέρα σου καθώς η αλήθεια είναι πως και εσύ θα το επιδιώξεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ταυτίσεις τις απόψεις σου με εκείνες των άλλων. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή και τον Κρόνο δεν θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις τις δικές σου με ευκολία για αυτό σήμερα θα προτιμήσεις να ακούσεις παρά να μιλήσεις. Οι άλλοι μπορεί να σου δώσουν αφορμές για να εκνευριστείς καθώς η στάση τους απέναντι σου μπορεί να είναι επικριτική, για αυτό προτίμησε να κρατήσεις αποστάσεις ασφαλείας! Σήμερα το ταίρι σου μπορεί να μην είναι σύμμαχος σου όπως το υπολόγιζες αλλά μια διαφωνία δεν σημαίνει πως δεν τρέφει αισθήματα για εσένα. Αν είσαι ελεύθερος/η η επικοινωνία δεν θα είναι το φόρτε σου…

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts