Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 25/1

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα οι σκέψεις σου θα έχουν άμεση σχέση με το πορτοφόλι σου και την κατάσταση που επικρατεί στο ταμείο σου γενικότερα. Η Σελήνη πέρασε στον Ταύρο και έχει στρέψει την προσοχή σου στα υλικά αγαθά. Βέβαια η ανασφάλεια σου δεν θα σε αφήσει να χαλαρώσεις καθώς θα θεωρήσεις πως  αυτά που έχεις αποκτήσει δεν είναι αρκετά και όσα έχεις θα σου φανούν λίγα σήμερα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς είναι μια καλή ευκαιρία για να σε βοηθήσει να σκεφτείς μια ευφάνταστη ιδέα ώστε να αυξήσεις το εισόδημα σου και μπορεί να τα καταφέρεις!

Σήμερα θα βρεις ένα σωρό πλάγιους τρόπους προκειμένου να εκμαιεύσεις τα συναισθήματα του/της συντρόφου σου για εσένα καθώς θέλεις να νιώσεις συναισθηματικά ασφαλής. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει ακόμα και μέσα σε μια τράπεζα!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς ενδέχεται να σε δυσκολέψουν. Στην πραγματικότητα ο/η δύσκολος/η της υπόθεσης θα είσαι εσύ καθώς η Σελήνη που πέρασε στο ζώδιο σου θα σου δημιουργήσει κυκλοθυμία. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση καθώς θα φέρει στην επιφάνεια και την ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα σου. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς αυτό μπορεί να μετατραπεί σε συναισθηματική υπερχείλιση και σε συνδυασμό με τις κυκλοθυμικές σου τάσεις μπορεί να δημιουργήσει θέματα.

Σήμερα θα ψάξεις να βρεις αφορμή για να έχεις το αποκλειστικό ενδιαφέρον του/ης συντρόφου σου όμως πιθανό να το κάνεις με λάθος τρόπο και να φανείς εγωκεντρικός/η. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να συμβεί αν αφήσεις να φανεί η ρομαντική πλευρά του εαυτού σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αισιοδοξία που σε χαρακτηρίζει θα έχει ρεπό σήμερα καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στον Ταύρο θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια. Αιτία για αυτό μπορεί να είναι το γεγονός πως θα έχεις την τάση να βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο και όχι μισογεμάτο. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς είναι μια όαση για εσένα καθώς θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις ακόμα και αν χρειαστεί να κάνεις σκέψεις που θα κινηθούν στα όρια του φανταστικού και του πραγματικού. Το βοηθητικό στοιχείο της ημέρας είναι η διαίσθηση σου που θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς τις προθέσεις των άλλων απέναντι σου και μάλιστα χωρίς να πουν ούτε μια κουβέντα.

Οτιδήποτε και να σου πει το ταίρι σου θα έχεις την τάση να το παρερμηνεύσεις και να το δεις όπως σε συμφέρει καλύτερα! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα εξάψει τη φαντασία σου και θα ξεκινήσεις να κάνεις σενάρια!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα όπως και τις υπόλοιπες ημέρες σίγουρα θα έχεις υποχρεώσεις όμως όσες υποχρεώσεις και να έχεις φρόντισε να βρεις και λίγο χρόνο για τους αγαπημένους σου φίλους. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και η επαφή μαζί τους θα σου φτιάξει τη διάθεση και γρήγορα θα συνειδητοποιήσεις πως είναι αυτό που σου λείπει. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα φέρει στην επιφάνεια τις ευαισθησίες σου. Αυτές ακριβώς οι ευαισθησίες με τη σειρά τους θα σου δημιουργήσουν την ανάγκη να προσφέρεις τη βοήθεια σου σε όποιον τη χρειαστεί ή να ασχοληθείς εθελοντικά με κάποια ομάδα ή κάποιο σύλλογο. Οι συλλογικές εργασίες θα σε βοηθήσουν καθώς θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σου για αυτό επίλεξε τες!
Το ταίρι σου θα γίνει ο βοηθός σου σήμερα και δεν αποκλείεται να λάβετε και οι δύο μέρος σε ένα εθελοντικό έργο ή μια συλλογική δραστηριότητα. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να γίνει μέσα από κάποιο σύλλογο ή μια ομάδα που ασχολείσαι!

 

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts