Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 26/1

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σου δημιουργεί άγχος το οποίο θα είναι δημιουργικό καθώς σε βοηθήσει να ασχοληθείς με οικονομικές εκκρεμότητες καθώς αυτές είναι η “ρίζα του κακού”. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον  Άρη από το Σκορπιό μπορεί να σου φέρει κάποια έξοδα που δεν περιμένεις και να σε αποδιοργανώσει προσωρινά δημιουργώντας σου και νεύρα!  Δράσε με σύνεση και όχι επιπόλαια αν δεν θέλεις να αυξήσεις τα έξοδα αντί να καταφέρεις να τα μαζέψεις! Ιδιαίτερη προσοχή δείξε και κατά τις συνδιαλλαγές σου με το δημόσιο καθώς είναι πιθανό αν εκνευριστείς!

Σήμερα οι εντάσεις θα είναι αφροδισιακές για αυτό και δεν αποκλείεται να δημιουργήσεις μια ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η το πάθος και ο μαγνητισμός που αποπνέεις θα σε βοηθήσουν να μην περάσεις απαρατήρητος/η!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα μάλλον θέλεις να μείνεις μόνος/η σου, δεν εξηγείται αλλιώς καθώς έχεις βαλθεί να κάνεις στους συνεργάτες σου αλλά και στο/η σύντροφο σου τεστ αντοχής! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Άρη από το Σκορπιό θα κάνει υπερβολικές τις αντιδράσεις σου σε κάθε τι που θα σου πουν και δεν θα έχεις την ίδια άποψη. Πιθανό να έχεις και την τάση να χάσεις τη ψυχραιμία σου εύκολα κάνοντας ακόμα πιο εκρηκτικό το τοπίο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Προσπάθησε να μην φέρεις τα πράγματα στα άκρα καθώς μπορεί να δημιουργηθούν σημαντικά προβλήματα.

Σήμερα θα νιώσεις πως το ταίρι σου δίνει αφορμές για καβγά όμως στην πραγματικότητα μάλλον εσύ το προκαλείς με τα καμώματα σου! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα ή πρόσφατη γνωριμία θα σου δείξει τις προθέσεις της άμεσα για αυτό κράτησε στάση αναμονής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και σου δημιουργεί εσωτερικές συναισθηματικές συγκρούσεις που με τη σειρά τους σου δημιουργούν ανασφάλειες. Η αντίθεση που σχηματίζει  με τον Άρη από το Σκορπιό θα εντείνει την εσωτερική σου διαμάχη και θα είναι πολύ δύσκολο να πάρεις αποφάσεις για το πώς πρέπει να δράσεις. Είναι πιθανό να μπερδευτείς ακόμα και σε απλά καθημερινά θέματα καθώς θα πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Πρόσεξε ποιους εμπιστεύεσαι και μη δώσεις αφορμές για εντάσεις κυρίως με άτομα που σχετίζονται με το εργασιακό σου περιβάλλον.

Σήμερα θα είσαι αρκετά καχύποπτος/η με το ταίρι σου και θα πρέπει να το κατευνάσεις καθώς αργότερα θα αποδειχθεί πως οι αντιδράσεις σου θα είναι υπερβολικές. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να καλύψεις την καχυποψία σου προς μια νέα γνωριμία αν δεν θέλεις να σε παρεξηγήσει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι φίλοι σου θα είναι οι πρώτοι άνθρωποι που θα συζητήσεις μαζί τους σήμερα οτιδήποτε σε απασχολεί καθώς εμπιστεύεσαι τη γνώμη τους και την έχεις ανάγκη προκειμένου να πάρεις αποφάσεις σε προσωπικά κυρίως ζητήματα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να τονίζει τη σημασία των φίλων στη ζωή σου. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον  Άρη από το Σκορπιό θα φέρει διαφωνίες και συγκρούσεις μεταξύ φίλων καθώς θα έχεις την τάση να παίρνεις πολύ προσωπικά τα πάντα. Προσπάθησε να μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς αν δεν θέλεις να διπλασιάσεις τον εκνευρισμό σου!
Το ταίρι σου θα είναι εκείνο που θα σε βοηθήσει να εκνευριστείς λίγο περισσότερο σήμερα για αυτό αν θέλεις να το προλάβεις βρείτε μια ευχάριστη ενασχόληση προκειμένου να εστιάσετε εκεί το ενδιαφέρον σας. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος/α θα σε διεκδικήσει με έντονο τρόπο και θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σου!

ΛΕΩΝ

Η ημέρα θα είναι αρκετά απαιτητική όσον αφορά επαγγελματικά ζητήματα καθώς μπορεί να νιώθεις πως κάποιος/α παίζει με τα νεύρα σου. Αιτία για αυτό είναι η αντίθεση της Σελήνης που βρίσκεται στον Ταύρο με τον Άρη από το Σκορπιό που θα δημιουργήσει εντάσεις στη δουλειά. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις καθώς είναι πιθανό πολλά από τα προβλήματα που θα σε ταλανίσουν να δημιουργηθούν από λάθος εκτιμήσεις. Κράτησε μια πιο συντηρητική στάση προκειμένου να περάσει η δύσκολη μέρα και απόφυγε να φέρεις στη δουλειά θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σου και το αντίστροφο.

Προσπάθησε να μη μεταφέρεις ζητήματα που προέκυψαν στη δουλειά στο/η σύντροφο σου καθώς μαζί με αυτά θα μεταφέρεις και τον εκνευρισμό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η ο εκνευρισμός δεν θα είναι καλός σύμβουλος στην εξέλιξη μιας νέας η πρόσφατης γνωριμίας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θέλεις να χαλαρώσεις μέσα από μια ταινία ή ένα καλό βιβλίο καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και σε προκαλεί να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και να αποκτήσεις νέες γνώσεις. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Άρη από το Σκορπιό θα δυσκολέψει λίγο την ημέρα σου καθώς έχει άλλα σχέδια για εσένα. Είναι πολύ πιθανό να κάνεις λάθος ενέργειες ή να βιάζεσαι να μιλήσεις χωρίς να προσέχεις τι θα πεις και πως θα το πεις και αυτό να σχολιαστεί από ανθρώπους του περίγυρου σου. Εσύ απόφυγε όσο μπορείς τις υπερβολικές αντιδράσεις και άσε τους να λένε!
Μια διαφωνία που θα ξεκινήσει από μια συζήτηση θα δημιουργήσει εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και το/η σύντροφο σου. Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ μπορεί να φέρει νέες γνωριμίες αλλά η διάρκεια τους είναι αμφίβολη!

 

ΖΥΓΟΣ

Οι σκέψεις που γυρίζουν στο μυαλό σου, θα σου προκαλέσουν συναισθηματική αναστάτωση και δεν θα σε αφήσουν να χαλαρώσεις σήμερα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Άρη από το Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα που σχετίζονται με το “επιχειρείν”, τα χρήματα και τους συνέταιρους σου. Σίγουρα υπάρχει τρόπος να πεις αυτά που θέλεις και να εκφράσεις τις διαφωνίες σου χωρίς να δημιουργήσεις σύρραξη, για αυτό επίλεξε τον κατάλληλο τρόπο που δεν θα δημιουργήσει εντάσεις!

Η λίμπιντο σου θα είναι αυξημένη και το ταίρι σου θα ευνοηθεί από αυτό αρκεί να μη τη διοχετεύσεις σε καβγάδες! Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε καθώς θα πρέπει να είσαι διακριτικός/η μέχρι να δεις τι συμβαίνει με κάποιον/α που γνώρισες πρόσφατα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι επαφές σου με τους συνεργάτες και το/η σύντροφο σου σήμερα θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας που θα αυξηθεί ή θα μειωθεί ανάλογα με τις διαθέσεις σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα σου προσδώσει πολεμοχαρείς διαθέσεις! Οι διαφωνίες και οι εντάσεις είναι πολύ πιθανές στον περίγυρο σου καθώς από τη μία μπορεί να σου δώσουν αφορμές αλλά από την άλλη η αλήθεια είναι πως και εσύ ψάχνεις να τις βρεις. Επικαλέσου τη ψυχραιμία σου προκειμένου να μη χάσεις τις ισορροπίες!

Σήμερα μια μικρή διαφωνία μπορεί να γίνει αιτία για οριστική ρήξη στη σχέση σου και αυτό θα εξαρτηθεί από τον τρόπο που θα το διαχειριστείς. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε τη συμπεριφορά σου προς αυτόν/ην που θέλεις καθώς θα φανεί σα να ψάχνεις αφορμές να εκνευριστείς!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξεκίνησε την ημέρα σου με ένα καλό πρωινό και μερικές βιταμίνες καθώς η ημέρα θα είναι απαιτητική και εσύ θα πρέπει να είσαι ετοιμοπόλεμος/η.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και σε φορτώνει με δουλειές και αγγαρείες και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Άρη από το Σκορπιό θα εντείνει την κατάσταση. Μη διοχετεύσεις την ενέργεια που έχεις σε νεύρα καθώς τότε σίγουρα θα τη σπαταλήσεις και μετά δεν θα επαρκεί για να τελειώσεις με τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει! Πρόσεξε και τη συμπεριφορά σου στο εργασιακό σου περιβάλλον καθώς μπορεί και εκεί να προκύψουν διαφορές.

Το ταίρι σου θα είναι εκείνο που θα σε βοηθήσει να φέρεις εις πέρας κάποιες από τις υποχρεώσεις σου αλλά πιθανό να του συμπεριφερθείς σαν να θεωρείς δεδομένη τη βοήθεια του. Αν είσαι χωρίς ταίρι η ημέρα σήμερα ενδείκνυται μόνο για ξεκούραση!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα έχεις ξυπνήσει με καλή διάθεση την οποία όμως δεν ξέρεις με ποιο τρόπο να εκμεταλλευτείς καθώς θα έχεις πολλούς τρόπους στο μυαλό σου αλλά τελικά θα σε κερδίσει ο καναπές και η ξεκούραση! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο  και η αντίθεση  που σχηματίζει με τον Άρη από το Σκορπιό θα σου προκαλέσει εκνευρισμό ακόμα και αν ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Αν θέλεις να διοχετεύσεις κάπου την ενέργεια σου  προτίμησε να βρεις ένα  νέο και δημιουργικό χόμπι που θα σου εξάψει την περιέργεια ώστε να μην τα βάλεις με τους ανθρώπους που θα βρεθούν γύρω σου όπως οι φίλοι σου!

Πάρε το ταίρι σου και αφιερώστε χρόνο σε κάποια ενασχόληση που σας αρέσει γιατί διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος να ξεκινήσετε να καβγαδίζετε και μάλιστα χωρίς σοβαρό λόγο. Αν είσαι ελεύθερος/η εκτόνωσε την ενέργεια σου στο φλερτ καθώς μπορεί να έχεις θετικά αποτελέσματα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέματα που απασχολούν την οικογένεια σου σήμερα θα απασχολήσουν κι εσένα καθώς θα είναι πολύ δύσκολο να παραμείνεις αμέτοχος/η και μάλιστα η συμμετοχή σου θα είναι υπέρ του δέοντος ενεργή! Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Άρη από το Σκορπιό θα σε κάνει να ασχοληθείς με τα θέματα εντός οικίας όμως μπορεί να φέρει και επαγγελματικά ζητήματα που ζητούν και εκείνα λύση. Προσπάθησε να ιεραρχήσεις τα θέματα και να βάλεις προτεραιότητες καθώς αν προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα μαζί τότε σίγουρα θα μπλοκάρεις. Τα πολλά ζητήματα θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό για αυτό επίλεξε σε ποια από αυτά θα δώσεις προτεραιότητα.

Ο/η σύντροφός σου δεν θα “χωρά” στην ημέρα σου καθώς οι οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις θα είναι αρκετές αλλά ο τρόπος που θα του το εκφράσεις θα έχει τη μεγαλύτερη σημασία. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα σου δώσει αφορμές να εκνευριστείς αλλά καλύτερα να μην πάρεις αποφάσεις!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Οι συναντήσεις με γνωστούς, συγγενείς και αγαπημένους  γείτονες θα δώσουν μια ευχάριστη νότα στην ημέρα σου και μπορεί να σε κάνουν να αφήσεις τις δουλειές σου για να κάνεις ένα διάλλειμα μαζί τους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Άρη από το Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα στις σχέσεις με τους γύρω σου. Η αιτία είναι πως θα είσαι ευερέθιστος/η αλλά και οι άλλοι θα σου δώσουν αφορμές για να εκνευριστείς! Καλό θα ήταν να μην προσπαθήσεις να επιβάλλεις τη γνώμη σου και να μην παθιάζεσαι με τα πιστεύω σου γιατί θα δημιουργηθούν εντάσεις που θα είναι διαρκείας!

Σήμερα ακόμα και ένα πείραγμα που μπορεί να σου κάνει ο/η σύντροφος σου θα είναι αιτία για να εκνευριστείς και θα χρειαστεί να πάρεις βαθιές ανάσες προκειμένου να μην δημιουργήσεις θέμα καθώς δεν χρειάζεται! Αν είσαι ελεύθερος/η χρειάζεται να χαλαρώσεις για να έχεις και ευχάριστες εξελίξεις σε αισθηματικά ζητήματα.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts