Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 29/1

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να νιώσεις μια συναισθηματική αναστάτωση και ακόμα πιο πιθανό να προσπαθήσεις να ρίξεις το φταίξιμο στους άλλους κυρίως στα άτομα της οικογένειας σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και θα γυρίσει το μυαλό σου σε πράγματα που σε είχαν πειράξει. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς από τη μία θα σε χαλαρώσει αλλά από την άλλη θα σου δημιουργήσει και συναισθηματική υπερχείλιση. Προσπάθησε να μη γυρίσεις πίσω σε θέματα του παρελθόντος καθώς είναι σίγουρο πως θα ενισχύσουν την αναστάτωση που νιώθεις.

Σήμερα θα αφήσεις τον/τη σύντροφό σου να δει τη ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σου που κρύβεις συνήθως και αυτό θα σε κάνει ακόμα πιο γοητευτικό/η απέναντι του. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα μιλήσει κατευθείαν στην καρδιά σου…

ΤΑΥΡΟΣ

Οι επαφές με συγγενείς, γνωστούς και γείτονες θα σου αποσπάσουν την προσοχή από οτιδήποτε άλλο καθώς θα ξεκινήσετε τις συζητήσεις για διάφορα θέματα και τελικά μπορεί να μην προλάβεις να κάνεις και τις δουλειές σου! Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και ενισχύσει την επικοινωνιακή σου διάθεση. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα γίνει η αφορμή για να συνειδητοποιήσεις πως οι φίλοι σου βρίσκονται δίπλα σου και σε στηρίζουν με κάθε τρόπο. Δεν αποκλείεται μέσα από την ενασχόληση σου με μια συλλογική δραστηριότητα να φτιάξει ακόμα περισσότερο η διάθεση σου!

Παρακίνησε το ταίρι σου να σε συνοδεύσει στις επαφές που θα έχεις σήμερα και μην το αφήσεις μόνο στο σπίτι! Αν είσαι ελεύθερος/η η

ευαίσθητη πλευρά σου θα γίνει πόλος έλξης και είναι πιθανό να κάνεις νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα έχεις διάφορες ανησυχίες αλλά όλες θα έχουν ένα κοινό παρονομαστή, τα χρήματα και τα υλικά αγαθά. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και σου δημιουργεί ανασφάλειες με αποτέλεσμα να εστιάσεις σε αυτά που έχεις καθώς είναι ένας τρόπος να κατευνάσεις τις ανησυχίες σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως τα χρήματα παίζουν σημαντικό ρόλο αλλά δεν είναι αυτοσκοπός σου! Προσπάθησε να ασχοληθείς με κάτι που θα σε χαλαρώσει προκειμένου να σταματήσεις να αγχώνεσαι.

Σήμερα μπορεί να είσαι πιεστικός/η με το ταίρι σου προκειμένου να εκμαιεύσεις τα συναισθήματα του για εσένα. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα σε βάλει στη διαδικασία να γίνεις πιο ρομαντικός/η ακόμα και αν ο ρομαντισμός δεν είναι το φόρτε σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη μόλις πέρασε στο ζώδιο σου και σου δημιουργεί την ανάγκη να σε προσέξουν. Αυτό πιθανό να προσπαθήσεις να το καταφέρεις με το λάθος τρόπο καθώς οι απαιτήσεις που θα έχεις από τους γύρω σου θα είναι υπερβολικές. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς σε καλεί να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε κάτι που μπορεί να σου διευρύνει τους πνευματικούς σου ορίζοντες προκειμένου να μην σπαταλήσεις την ενέργεια σου. Η μνήμη σου μπορεί να γυρίσει και σε ένα ταξίδι που είχες κάνει και θα γίνει η αφορμή για αναπολήσεις!

Δείξε στο ταίρι σου τη ρομαντική πλευρά του εαυτού σου και μην αφήσεις τη συναισθηματική υπερχείλιση να σε κάνει να φανείς

περίεργος/η. Αν είσαι ελεύθερος/η αυτός/η που θέλεις θα σε προσέξει, προσπάθησε να είναι για το σωστό λόγο.

ΛΕΩΝ

Συνήθως είσαι ένας αισιόδοξος άνθρωπος που προτιμά να βρίσκεται περιτριγυρισμένος/η από κόσμο και δεν δίνεις σημασία σε μικροπράγματα που μπορούν να σου χαλάσουν τη διάθεση. Σήμερα όμως που η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο αυτά τα μικροπράγματα θα είναι ικανά να εγείρουν σκέψεις, ανησυχίες και ανασφάλειες με αποτέλεσμα να χαλάσει η διάθεση σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα ενισχύσει τη φαντασία σου και αυτό θα είναι δίκοπο μαχαίρι. Επίλεξε να τη διοχετεύσεις σε μια καλλιτεχνική δραστηριότητα και όχι σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Σήμερα θα πρέπει να χαλιναγωγήσεις τις σκέψεις σου καθώς μπορούν είτε να σε φέρουν εντελώς κοντά με το ταίρι σου είτε να σε απομακρύνουν τελείως. Αν είσαι ελεύθερος/η τα πράγματα σε μια νέα γνωριμία μπορεί να πάρουν μια άλλη τροπή πιο …ρομαντική!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εξωστρέφεια σου και η επικοινωνιακή σου διάθεση θα σε φέρουν στο επίκεντρο της προσοχής των φίλων αλλά και των συναδέλφων σου, καθώς σήμερα από το πρωί με το κέφι και το μπρίο σου θα κάνεις αισθητή την παρουσία σου! Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και ευνοεί τις επαφές σου με κόσμο και τις δημόσιες σχέσεις! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς μπορεί να δημιουργήσει μια ρομαντική διάθεση που θα σε φέρει πολύ κοντά με κάποιο άνθρωπο όπως ένα συνάδελφο σου! Πρόσεξε καθώς μπορεί και εσύ να παρασυρθείς και να δώσεις δικαιώματα!

Σήμερα θα προτιμήσεις να ασχοληθείς με οτιδήποτε σχετίζεται με συλλογικές δραστηριότητες και σίγουρα μπορείς να παρακινήσεις και

το ταίρι σου σε αυτό. Αν είσαι ελεύθερος/η η σχέση με κάποιο συνάδελφο μπορεί να γίνει υπέρ του δέοντος αισθηματική!

ΖΥΓΟΣ

Η προσοχή σου θα στραφεί στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Καρκίνο θα τονίσει την ανάγκη σου να αποκτήσεις τη φήμη και την αναγνώριση που επιθυμείς. Σήμερα το μυαλό σου θα γυρίζει αποκλειστικά σε τρόπους που θα σε βοηθήσουν να δείξεις τις επαγγελματικές σου ικανότητες! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα ενισχύσει το συναισθηματισμό σου και αυτό μπορεί να μην είναι ευνοϊκό για τα επαγγελματικά σου ζητήματα. Μην πάρεις αποφάσεις που αφορούν τη δουλειά σου με βάση το συναίσθημα αλλά προσπάθησε να αφήσεις τη λογική να υπερισχύσει.

Το ταίρι σου μπορεί να ξεκινήσει να παραπονιέται πως δεν έχει χρόνο μαζί σου και θα σε κάνει να νιώσεις τύψεις, όμως αυτό είναι μια καλή αφορμή για να το διευθετήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει με ρομαντική διάθεση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η προσοχή σου θα αποσπάται με το παραμικρό σήμερα καθώς το μυαλό σου ψάχνει να βρει ευκαιρία να ταξιδέψει σε μέρη μαγικά και ονειρεμένα! Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και θα σου κάνει σαφές πως χρειάζεσαι επειγόντως διακοπές ή έστω μια μονοήμερη εκδρομή! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα ενισχύσει τις σκέψεις σου και θα κάνει επιτακτική την ανάγκη σου να αποδράσεις. Ακόμα και αν δεν φύγεις προσπάθησε να κάνεις ένα διάλλειμα από τις υποχρεώσεις σου καθώς το μυαλό σου έχει ανάγκη από ξεκούραση.

Μια εκδρομή με το ταίρι σου θα είναι το ιδανικό σενάριο της ημέρας και είναι μια καλή ιδέα αν την υλοποιήσεις! Αν είσαι ελεύθερος/η ο ρομαντισμός σου και η διάθεση σου για φλερτ δεν θα αφήσουν περιθώρια αντίστασης σε αυτόν/ην που θέλεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα νιώσεις πως κάτι μέσα σου δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις και η αιτία θα είναι οι σκέψεις σου σχετικά με καταστάσεις του παρελθόντος οι οποίες θα διαδέχονται η μια την άλλη. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και θα εξάρει το συναισθηματισμό σου ίσως παραπάνω από όσο χρειάζεται. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα επηρεάσει τον τρόπο σκέψης σου και θα σε κάνει πιο διαλλακτικό/η με τους άλλους. Αν ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα καλό θα ήταν να αφήσεις το συναισθηματισμό σου εκτός.

Το πάθος σου, η αυξημένη σου λίμπιντο και η ρομαντική σου διάθεση θα κάνουν θαύματα σήμερα είτε έχεις βρει το ταίρι σου είτε όχι! Αν είσαι και ελεύθερος/η θα διαπιστώσεις πως θα μπορέσεις εύκολα να τραβήξεις την προσοχή αυτού/ης που σε ενδιαφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα αυτό που θα έχεις μεγαλύτερη ανάγκη θα είναι η αποδοχή του/ ης συντρόφου σου αλλά και των συνεργατών σου για αυτό και θα την αναζητήσεις πριν πάρεις αποφάσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και θα τονίσει τη συναισθηματική πλευρά κάθε είδους σχέσεων. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα σε κάνει να επιδιώξεις την ουσιαστική επαφή με τους ανθρώπους που αγαπάς. Είναι επίσης πιθανό να σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με μια καλλιτεχνική ενασχόληση και να διοχετεύσεις εκεί τα συναισθήματα σου.

Το ταίρι σου θα είναι πάνω από όλους και από όλα για εσένα σήμερα αλλά και εσύ μην το παρακάνεις! Αν είσαι ελεύθερος/η άφησε αυτόν/ην που σου αρέσει να δει μια άλλη πλευρά του χαρακτήρα σου πιο συναισθηματική καθώς αυτό θα σας φέρει κοντά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα το πιο πιθανό είναι να προκύψουν αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις αλλά εσύ δεν θα έχεις καμία διάθεση να τις αναλάβεις και θα προτιμήσεις να βρεις μια δικαιολογία. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και σου δημιουργεί την ανάγκη να μην κάνεις τίποτα ενώ έχεις αρκετές υποχρεώσεις και αγγαρείες! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα ενισχύσει αυτή τη χαλαρότητα με αποτέλεσμα να δυσκολευτείς ιδιαίτερα να ασχοληθείς με πρακτικά θέματα και μετά να τα βάλεις με τους γύρω σου! Απόφυγε το καθώς μετά θα πρέπει να βρεις δικαιολογίες για τη συμπεριφορά σου.

Σήμερα θα προσπαθήσεις με κάθε τρόπο να πείσεις στο ταίρι σου να αναλάβει μια αγγαρεία που εσύ δεν θέλεις να κάνεις, και θα το καταφέρεις! Αν είσαι ελεύθερος/η ένα αισθηματικό σου ζήτημα θα σε αποσπάσει από τη δουλειά σου καθώς θα υπάρξουν εξελίξεις!

ΙΧΘΥΕΣ

Οι καλλιτεχνικές σου ανησυχίες θα είναι έντονες σήμερα καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Καρκίνο θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με μια δραστηριότητα με καλλιτεχνικό υπόβαθρο όπως η μουσική, η ζωγραφική και ο χορός! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα ενισχύσει την έμπνευση σου και αυτό θα είναι πολύ ευχάριστο για εσένα καθώς θα σε κάνει να νιώσεις αυτοπεποίθηση! Βέβαια από την άλλη είναι πιθανό να παρασυρθείς σε καταχρήσεις κυρίως με το αλκοόλ για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η για να μην αναρωτιέσαι μετά πως έγινε αυτό.

Ένα ρομαντικό δείπνο με το ταίρι σου είναι ότι πρέπει για σήμερα καθώς ο ρομαντισμός θα είναι στοιχείο της ημέρας. Αν είσαι ελεύθερος/η ο ενθουσιασμός σου για κάποιον/α που θα γνωρίσεις θα είναι μεγάλος και μπορεί να σε παρασύρει σε υπερβολές για αυτό θα πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts