Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 27/8

Κριός

Το μόνο που θέλεις σήμερα είναι να μείνεις μόνος/η μακριά από όλους και να ονειροπολήσεις με την ησυχία σου καθώς υπάρχουν και κάποιες ημέρες που ακόμα και εσύ έχεις ανάγκη να χαμηλώσεις ταχύτητα και να ρίξεις λίγο τους ημερήσιους τόνους. Η Σελήνη βρίσκεται  στους Ιχθύς και το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό  μπορεί να σου φέρει ένα οικονομικό μπόνους από κάποιον τρίτο ή από μία επιχειρηματική δραστηριότητα! Την ίδια στιγμή η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα σου εφιστά την προσοχή, καθώς μπορεί να εκτιμήσεις λάθος κάποιες καταστάσεις ιδιαιτέρα σε οικονομικά ζητήματα λόγω της σιγουριάς που νιώθεις.

Σήμερα  θα έχεις μία τάση για υπερβολές και αυτό μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε εσένα και στον/τη σύντροφό σου, όμως θα βρεις τρόπο να τις κερδίσεις ακόμα και αν έχεις άδικο! Αν είσαι ελεύθερος/η μία παλαιότερη γνωριμία θα εμφανιστεί ξανά μπροστά σου με νέα δεδομένα.

 

Ταύρος

Σήμερα θα προτιμήσεις την παρέα των φίλων σου καθώς εκείνοι θα είναι το αγχολυτικό σου. Η Σελήνη βρίσκεται τους Ιχθύς και ευνοεί συναντήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα αλλά και συλλογικές δραστηριότητες. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το  Σκορπιό θα φέρει κοντά σου νέους ανθρώπους- κλειδιά, που θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις πιο εύκολα τους στόχους σου είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Η ημέρα θα αυξήσει τη δημοτικότητα σου και θα παρατηρήσεις πως θα  είσαι ιδιαίτερα αγαπητός/η στον περίγυρό σου. Παρόλα αυτά θα πρέπει να προσέξεις καθώς η σύνοδο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει κοντά σου και κόλακες οι οποίοι θα σε μπερδέψουν με τα λόγια τους και μπορεί να σε παρασύρουν.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να κάνεις μία βόλτα με τον/τη σύντροφό σου και να συναντήσετε φίλους σας, καθώς θα είσαι τόσο απαραίτητος/η στο φιλικό σου περίγυρο που θα είναι δύσκολο να σε αφήσουν σε ησυχία. Αν είσαι ελεύθερος/η  οι επαφές με τους φίλους σου θα κρύβουν και γνωριμίες έκπληξη για την αισθηματική σου ζωή!

 

Δίδυμοι

Αυτό που θα σε απασχολήσει σήμερα είναι η καριέρα σου και μόνο αυτή καθώς  η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς θα εγείρει θέματα επαγγελματικής αναγνώρισης. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει να βρεθείς στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή, προκειμένου να προωθήσεις τις επαγγελματικές σου δυνατότητες και τις ικανότητες. Μία συζήτηση με κάποιον ανώτερο σου στη δουλειά μπορεί να σε ωφελήσει ιδιαίτερα καθώς ο Θεός της τύχης δεν θα σε αφήσει  παραπονεμένο/η. Βέβαια θα πρέπει να προσέχεις τις παγίδες καθώς η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα υποδηλώνει πως σήμερα εκτός από πραγματικούς θησαυρούς/ευκαιρίες θα υπάρξουν και «άνθρακες» οι οποίοι θα σε αποσυντονίσουν.  Μην αφήσεις την κρίση σου να πέσει θύμα πλάνης  αν δεν θέλεις να πάρεις λάθος απόφαση σε επαγγελματικά ζητήματα.

Μία κοινωνική υποχρέωση που θα έχεις με τον/τη σύντροφό σου θα σας φέρει στο προσκήνιο και μάλιστα για τους σωστούς λόγους καθώς όπου και να πάτε θα τραβήξετε τα βλέμματα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία με κοινωνικό στάτους και κύρος θα σε διεκδικήσει.

 

Καρκίνος

Σήμερα στο μυαλό σου θα τριγυρίζει η ιδέα μιας μικρής απόδρασης είτε κυριολεκτικής είτε διανοητικής προκειμένου να αλλάξεις παραστάσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και θα σε βάλει στη διαδικασία να μη μείνεις λεπτό σπίτι αλλά να αναζητήσεις την παρέα αγαπημένων σου προσώπων. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το  Σκορπιό θα διευκολύνει την επικοινωνία σου και θα φέρει δίπλα σου ανθρώπους οι οποίοι θα σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμοι.  Αν έχεις κάποια δουλειά που να σχετίζεται με το εξωτερικό ή κάποιο άνθρωπο που ζει εκεί σήμερα μπορεί να έχεις πολύ καλά νέα  σχετικά με αυτό.  Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις σήμερα είναι η τάση που θα έχεις να είσαι αφηρημένος/η καθώς μπορεί να ξεχάσεις ραντεβού, συναντήσεις αλλά και τα πράγματά σου. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα δημιουργήσει αταξία αλλά θα είναι προσωρινή!

Σήμερα  μία συζήτηση με τον/τη σύντροφό σου θα τον/ην πείσει να σου κάνει το χατίρι που θέλεις μιας και θα έχεις ιδιαίτερα επικοινωνιακά ταλέντα. Αν είσαι ελεύθερος/η μην ανοίγεις πολλά μέτωπα στον αισθηματικό τομέα καθώς δεν θα αργήσει η στιγμή που θα μαθευτούν!

 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts