Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 3/9

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να ενισχύει την εξωστρέφεια σου για αυτό επίλεξε να συναντήσεις κόσμο, καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να νιώσεις ευδιάθετος/η!  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα περιπλέξει λίγο τα πράγματα καθώς με όσους περισσότερους μιλήσεις τόσα περισσότερα θα ακούσεις. Αυτό  δεν θα ήταν αρνητικό αν η μία πλευρά του Ποσειδώνα δεν σχετιζόταν με τις εξαπατήσεις, τις παρανοήσεις και τα ψέματα. Υπάρχει ο κίνδυνος μέσα στις πληροφορίες που θα λάβεις και θα δώσεις να ακούσεις αρκετές οι οποίες δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα είτε άθελά τους είτε εσκεμμένα.  Ιδιαίτερη προσοχή δώσε στους κόλακες που θα βρεθούν δίπλα σου  αν δεν θέλεις να αποσπάσουν μυστικά σου.

Σήμερα  απόφυγε τα πολλά λόγια με τον/τη σύντροφό σου καθώς σίγουρα θα ακουστούν ανακρίβειες και αναλήθειες, οι οποίες δεν θα σας βοηθήσουν να γλιτώσετε τις παρεξηγήσεις μεταξύ σας αλλά και με τρίτα πρόσωπα. Αν είσαι ελεύθερος/η μην δώσεις σημασία στο τι θα σου πουν για κάποιον/α που σε ενδιαφέρει και προτίμησε να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα μόνος/η σου.

 

Ταύρος

Σήμερα όπως και τις προηγούμενες ημέρες θα νιώθεις μία διάχυτη ανασφάλεια η οποία θα ξεκινά από τα οικονομικά σου ζητήματα και τις διευθετήσεις που προσπαθείς να κάνεις σχετικά με αυτά.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να σε προτρέπει να ασχοληθείς μαζί τους προκειμένου να τα βάλεις σε μία τάξη. Η αλήθεια είναι πως θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η σε περίπτωση που αποφασίσεις να το κάνεις σήμερα, καθώς το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα θολώσει την κρίση σου. Αυτό θα σε οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις ή σε κινήσεις που κάθε άλλο παρά θα σε βοηθήσουν. Κράτησε μικρό καλάθι σήμερα και μην ξεκινήσεις νέες οικονομικές συμφωνίες.

Σήμερα  θα έχεις διαφορετική γνώμη από τον/τη σύντροφό σου όσον αφορά ένα οικονομικό ζήτημα για αυτό καλό θα ήταν να λάβεις μόνος/η σου αποφάσεις, σε περίπτωση που το οικονομικό ζήτημα αφορά αποκλειστικά εσένα. Αν είσαι ελεύθερος/η τα λόγια που θα σου πει κάποιος/α θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου αλλά θα πρέπει να κρατήσεις μικρό καλάθι καθώς μπορεί να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να επηρεάζει τις επιλογές σου, τις αποφάσεις σου αλλά και τον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους. Η αλήθεια είναι πως μπορεί να έχεις συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα τα οποία θα σου δημιουργήσουν μία κυκλοθυμική διάθεση που με τη σειρά της μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα θολώσει την κρίση σου για αυτό καλύτερα να αποφύγεις βαρυσήμαντες αποφάσεις και σημαντικές συμφωνίες.  Σήμερα επίσης θα πρέπει να προσέξεις ποιους εμπιστεύεσαι καθώς μπορεί να βρίσκονται κοντά σου άνθρωποι οι οποίοι δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη σου.

Σήμερα καλό θα ήταν να αποφύγεις τα ψέματα προς τον/τη σύντροφό σου καθώς μπορεί να μη γίνεις  αντιληπτός/η σήμερα όμως «ουδέν κρυπτόν υπό του Ήλιου».  Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να την καταπλήξεις όμως μην πέσεις στην παγίδα να πεις ψέματα.

 

Καρκίνος

Σήμερα θα νιώθεις μία συναισθηματική υπερχείλιση με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να εκλογικεύσεις τις ανησυχίες και τις ανασφάλειές σου ώστε να μπορέσεις να τις ξεπεράσεις.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα φέρει στα αυτιά σου πληροφορίες και νέα τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.  Καλό θα ήταν να μην επηρεαστείς από τους άλλους και  από αυτά που θα σου πουν και να κρατήσεις στάση αναμονής για σημαντικά θέματα, καθώς η ημέρα δεν ευνοεί τις σωστές αποφάσεις.

Σήμερα  χρειάζεται να θυμάσαι πως η ημέρα ευνοεί τα ψέματα για αυτό μην προσπαθήσεις να λύσεις ένα σημαντικό ζήτημα με τον/τη σύντροφό σου, καθώς είναι πολύ πιθανό να ακουστούν ανακρίβειες. Αν είσαι ελεύθερος/η κράτησε μικρό καλάθι σχετικά με αυτά που θα σου πει μία νέα γνωριμία και μην είσαι σίγουρος/η για τις προθέσεις της.

 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts