Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 17/10

Κριός

Οι φίλοι σου είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή σου και σήμερα που η Σελήνη μπήκε στον Υδροχόο θα τονίσει τη σημασία που έχουν για εσένα ακόμα περισσότερο. Βέβαια το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως μπορεί να εγερθούν ζητήματα μεταξύ σας  από την προσπάθεια να επιβληθεί ο ένας στον άλλον. Ακόμα είναι πιθανόν να έρθουν στο προσκήνιο και θέματα  που μέχρι τώρα ήταν κρυμμένα «κάτω από το χαλάκι».  Προσπάθησε να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις στο φιλικό σου περιβάλλον με ψυχραιμία και μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις.

Σήμερα μπορεί να είσαι εριστικός/η με τον/τη σύντροφό σου  και μετά θα κατηγορήσεις εκείνον/η πως έχει νεύρα αλλά εσύ θα τα έχεις δημιουργήσει! Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα θα φέρει «εκπλήξεις» στα αισθηματικά σου ζητήματα, όμως μην ανησυχείς θα είναι για καλό.

 

Ταύρος

Οι επαγγελματικές σου ανησυχίες και φιλοδοξίες θα χρωματίσουν την σημερινή ημέρα, καθώς η Σελήνη μόλις μπήκε στον Υδροχόο και θα  στρέψει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα που σχετίζονται με την καριέρα σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου σε προτρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς ξαφνικές αποφάσεις που θα πάρεις σήμερα δεν θα σου βγουν όπως τις υπολογίζεις.  Ακόμα είναι πιθανόν να υπάρξουν μερικές αλλαγές σε κάποιο επαγγελματικό σου ζήτημα και θα πρέπει να θυμάσαι πως μπορεί να παρασυρθείς και να δείξεις τον εκνευρισμό σου με έντονο τρόπο.

Σήμερα είναι μία ημέρα κατά την οποία θα υπάρχει διάχυτος εκνευρισμός για αυτό καλό θα ήταν να κρατήσεις αποστάσεις ασφαλείας από τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία αντίδραση σου μπορεί να στοιχίσει την καλή εικόνα που έχεις δώσει μέχρι  τώρα σε μία πρόσφατη γνωριμία.

 

Δίδυμοι

Η ημέρα θα ξεκινήσει με διάθεση να ξεφύγεις από κάθε υποχρέωση που έχεις και να πας μια μακρινή βόλτα στη φύση ή κοντά στη θάλασσα ώστε να χαλαρώσεις και να αδειάσει το μυαλό σου από κάθε σκέψη. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Υδροχόο και θα σε βοηθήσει να κάνεις τη σκέψη σου πράξη. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως σε περίπτωση που δεν καταφέρεις να πραγματοποιήσεις αυτά που έχεις κατά νου σήμερα δεν θα είναι εύκολο να μην εκνευριστείς ή να το κρύψεις.  Πρόσεξε τις επαφές σου με αγαπημένους ανθρώπους καθώς θα αποτελέσουν τον «άμαχο πληθυσμό».

Μία αλλαγή σχεδίων σε αυτά που είχες κανονίσει να κάνεις με τον/τη σύντροφό σου θα είναι αρκετή για να σε βγάλει από τα ρούχα σου, όμως  θα πρέπει να θυμάσαι πως οι αντιδράσεις σήμερα θα είναι υπερβολικές. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία  μπορεί να σε εκνευρίσει καθώς σήμερα ο εκνευρισμός θα είναι εύκολος!

 

Καρκίνος

Σήμερα είναι πιθανόν να ξυπνήσεις με καλή διάθεση όμως κάτι που θα σκεφτείς θα είναι ικανό να σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Υδροχόο και θα  ξεκινήσει να αναμοχλεύει ζητήματα που έχεις «κλειδώσει» καλά μέσα σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα φέρει εσωτερικές διαμάχες σχετικά με αυτά που ήθελες να κάνεις αλλά τελικά δεν έκανες και αυτό με τη σειρά του θα  αυξήσει της ένταση της ημέρας.  Πέρα από τις σκέψεις σου δώσε προσοχή και σε οικονομικά ζητήματα καθώς μπορεί να προκύψουν ξαφνικά έξοδα που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου.

Σήμερα  το πιο πιθανό είναι να μην υπάρχει σημείο επαφής ανάμεσα σε εσένα και τον/τη σύντροφό σου για αυτό αν δεν μπορέσεις να κρατήσεις τα προσχήματα και να μην εκνευριστείς, προτίμησε να κρατήσεις αποστάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μην επενδύσεις σε μία νέα γνωριμία καθώς θα είναι αισθηματική περιπέτεια.

 

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts