Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 19/10

Κριός

Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι με τους οποίους συνδράμετε σε συλλόγους ή σωματεία θα είναι η προτεραιότητα σου για σήμερα, καθώς οτιδήποτε και να κάνεις επιθυμείς να το κάνεις σε συλλογικό επίπεδο. Η Σελήνη  εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Ζυγό θα σε βοηθήσει να προβάλεις την καλύτερη πλευρά του εαυτού σου στους γύρω σου. Η ημέρα είναι ιδανική για  συζητήσεις σχετικά με νέες συνεργασίες αλλά και νέες συμμαχίες στο φιλικό σου περίγυρο.  Η επαφή με κόσμο θα κάνει πολύ καλό στη διάθεσή σου και δεν αποκλείεται να κληθείς να αναλάβεις ένα υπεύθυνο πόστο σε κάποιο σύλλογο με τον οποίο ασχολείσαι, και να αυξήσεις ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθηση σου!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να πάρεις τον/τη σύντροφό σου και να βγείτε έξω, να κάνετε μία βόλτα και να συναντήσετε αγαπημένους σας φίλους! Αν είσαι ελεύθερος/η η αυτοπεποίθηση και ο αέρας που αποπνέεις  θα φέρει γύρω σου νέες γνωριμίες. Φρόντισε να τις εντυπωσιάσεις!

 

Ταύρος

Η καριέρα σου θα είναι πάνω από όλα σήμερα καθώς είσαι αποφασισμένος/η να διεκδικήσεις τη μερίδα του λέοντος σε θέματα που την αφορούν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να  σου δημιουργεί την ανάγκη να δείξεις ποιος/α είσαι και τις ικανότητες που έχεις, στον κοινωνικό και επαγγελματικό περίγυρό σου.  Το τρίγωνο με τον Ήλιο που βρίσκεται στο Ζυγό θα σε βοηθήσει να υποστηρίξεις τον εαυτό σου να προβάλεις τα καλά στοιχεία σου και τελικά να κερδίσεις την αναγνώριση που επιθυμείς. Βέβαια θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς η υπερβολική αυτοπεποίθηση μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα, για αυτό προσπάθησε να βρεις μία ισορροπία.

Σήμερα πιθανόν να  διηγηθείς ένα επαγγελματικό κατόρθωμα στον/τη σύντροφό σου όμως το ταίρι σου θα χαρεί περισσότερο με «συναισθηματικό κατόρθωμα», για αυτό δώσε του προτεραιότητα! Αν είσαι ελεύθερος/η θα εντυπωσιάσεις κάποιον/α με τον/την οποίο/α θα βγείτε για επαγγελματικό ραντεβού.

 

Δίδυμοι

Σήμερα θα ψάξεις τρόπο να αφήσεις για λίγο τις υποχρεώσεις σου στην άκρη και να κάνεις μια σύντομη εξόρμηση σε φίλους ή συγγενικά πρόσωπα. Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο σε προτρέπει να βγεις να συναντήσεις κόσμο και γιατί όχι να κάνεις και  μία εκδρομή μαζί τους!  Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Ζυγό θα ενισχύσει την επικοινωνιακή σου διάθεση η οποία με τη σειρά της θα ενισχύσει τη γοητεία σου. Εκμεταλλεύσου το γεγονός πως σήμερα θα έχεις το «κοκαλάκι της νυχτερίδας»  και θα κάνεις όλα τα βλέμματα να στρέφονται πάνω σου! Το φλερτ θα έχει την τιμητική του καθώς η αυτοπεποίθηση σου σε συνδυασμό με την ευφράδεια του λόγου σου θα κάνουν μεγάλα θαύματα!

Σήμερα  είναι μία καλή ημέρα για να οργανώσεις μία εκδρομή έκπληξη για εσένα και τον/τη σύντροφό σου για αυτό μην κάθεσαι λεπτό! Αν είσαι ελεύθερος/η η γοητεία σου θα είναι αυτή που θα κερδίσει κάποιον/α που βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον!

 

Καρκίνος

Παρόλο που μπορεί να μην έχει γίνει κάτι συγκεκριμένο που να σου χαλάσει τη διάθεση, σήμερα δεν θα είσαι στα καλύτερα σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και τις τελευταίες μέρες σου έχει δημιουργήσει την τάση να αναμοχλεύεις τις καταστάσεις του παρελθόντος. Για αυτό το λόγο σήμερα είναι λογικό να υπάρχουν τα «απόνερα» τους. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Ζυγό είναι πολύ βοηθητικό για εσένα καθώς σε προτρέπει να βρεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση και να πατήσεις γερά στα πόδια σου. Σήμερα μπορείς να διαχειριστείς και να τακτοποιήσεις σκέψεις και συναισθήματα αρκεί να το θέλεις, για αυτό προχώρησε χωρίς φόβο!

Σήμερα μπορεί να μην είσαι τόσο ευδιάθετος/η όμως θα είσαι τόσο ερωτικός/η που το ταίρι σου δεν θα γίνεται να σου αντισταθεί, και αυτό μπορείς να το εκμεταλλευτείς  προκειμένου να περάσεις μία ιδιαίτερη νύχτα! Αν είσαι ελεύθερος/η  να θυμάσαι πως το μόνο που χρειάζεται για να επιτύχεις είναι να «βάλεις στο μάτι» αυτόν/ην που θέλεις!

 

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts