Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 22/10

Κριός

Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιό σου γεγονός που θα σου δώσει ακόμα μεγαλύτερη ενέργεια από αυτή που συνηθίζεις. Το αποτέλεσμα θα είναι να κάνεις αισθητή την παρουσία σου στους χώρους που θα κινηθείς είτε το επιδιώκεις είτε όχι! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως κάτι μπορεί να ανακόψει τη φόρα σου και συγκεκριμένα κάτι που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου ζητήματα. Είναι πιθανό να σου φορτώσουν παραπάνω δουλειά ή νέα λείπει κάποιος συνάδελφός σου και να χρειαστεί να επωμισθείς και τη δική του. Να θυμάσαι πως οτιδήποτε και αν κάνεις καταγράφεται από το σύμπαν για αυτό να είσαι συνετός/η!

Σήμερα τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν αρκετά με αποτέλεσμα να αφήσεις σε δεύτερη μοίρα τον/τη σύντροφό σου, ο/η οποίος/α θα ξεκινήσει τα παράπονα. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν ενδείκνυται για αισθηματικές γνωριμίες καθώς το μυαλό σου είναι στον εαυτό σου και στη δουλειά.

 

Ταύρος

Σήμερα είναι πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να συναναστραφείς αποκλειστικά και μόνο με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Κριό θα αυξήσει την καχυποψία σου. Προτίμησε να μείνεις μακριά από οτιδήποτε μπορεί να σε εκνευρίσει είτε αυτό είναι άνθρωποι είτε καταστάσεις για να θωρακίσεις ακόμα περισσότερο τον εαυτό σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει από σήμερα θα υπάρξει μία απομάκρυνση σε γενικότερο πλαίσιο και αυτό δεν χρειάζεται να σε αγχώνει καθώς είναι στοιχείο της ημέρας. Αυτό που χρειάζεται να προσπαθήσεις είναι να μην είσαι καχύποπτος/η με τους ανθρώπους που σου έχουν δείξει την εμπιστοσύνη τους, ώστε να μην δημιουργηθούν περαιτέρω αποστάσεις.

Σήμερα είναι πιθανό να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι τρόπους για να αποφύγεις ένα ραντεβού με τον/τη σύντροφό σου καθώς δεν έχεις ιδιαίτερη όρεξη, όμως καλό θα ήταν να προτιμήσεις να είσαι ειλικρινής απέναντί του. Αν είσαι ελεύθερος/η οι νέες γνωριμίες θα εξελίσσονται μετά εμποδίων σήμερα καθώς η ήμερα δεν ενδείκνυται για αυτές.

 

Δίδυμοι

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να πιείς ένα καφέ με ένα φίλο σου ή να ασχοληθείς με μία συλλογική δραστηριότητα καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Κριό δεν συμπαθεί τη μοναξιά! Βέβαια το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει αντικρουόμενα συναισθήματα καθώς από τη μία θέλεις να βρεθείς με φίλους σου και αγαπημένους σου ανθρώπους, αλλά από την άλλη μόλις βρεθείς είναι πιθανόν να νιώσεις πως θέλεις να φύγεις. Σκέψου αν αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχει κάποιος λόγος ή απλά είναι λόγω της κυκλοθυμίας σου, η οποία θα σε ταλαιπωρήσει λιγάκι σήμερα. Πρόσεξε τις κινήσεις σου για να μη γίνουν αφορμή να έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποιο αγαπημένο σου φίλο.

Σήμερα καλό θα ήταν να συζητήσεις με τον/τη σύντροφό σου ζητήματα που αφορούν συλλογικές δραστηριότητες με προσοχή καθώς αυτές μπορεί να γίνουν η αφορμή για να «παγώσουν» οι σχέσεις μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η η απόσταση που νιώθεις πως υπάρχει μεταξύ εσένα και αυτού/ης που σου αρέσει είναι προσωρινή.

 

Καρκίνος

Σήμερα θα πιάσεις τον εαυτό σου να ανησυχεί αρκετά για το τι πιστεύει ο προϊστάμενός σου για εσένα ή είναι πιθανόν να αγχωθείς με μία επαγγελματική σου υποχρέωση. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και υποδηλώνει πως τα επαγγελματικά ζητήματα θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει απόσταση ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιο συνεργάτη σου εξαιτίας διαφορετικών απόψεων. Εσύ το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να μην δημιουργήσεις αρνητικές εντυπώσεις προς το άτομό σου, είναι να μην είσαι παρορμητικός/η ιδιαίτερα σε θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά.

Σήμερα είναι πιθανό να δημιουργηθεί απόσταση ανάμεσα σε εσένα και στον/τη σύντροφό σου εξαιτίας ενός επαγγελματικού σου ζητήματος, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η και να διαχωρίσεις αυτούς τους δύο τομείς. Αν είσαι ελεύθερος/η καλύτερα να αφήσεις ένα αισθηματικό ραντεβού για άλλη ημέρα καθώς η κούραση που θα έχεις από τη δουλειά δεν θα σε βοηθήσει.

 

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts