Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 1/11

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και να σου δημιουργεί την ανάγκη να δραστηριοποιηθείς μέσα από  συλλογικές δραστηριότητες, συναντήσεις με φίλους σου ή με το ταίρι σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως θα είναι εύκολο να προκύψουν κάποιες «αψιμαχίες» οι οποίες σχετίζονται με συλλογικά ζητήματα και όχι με προσωπικά. Προσπάθησε να συγκρατηθείς καθώς  μπορεί να υπάρξουν στιγμές που θα νιώσεις πως οι άλλοι πηγαίνουν γυρεύοντας. Αν καταφέρεις να ξεπεράσεις αυτό το σκόπελο τότε προμηνύεται μία πολύ καλή και δημιουργική ημέρα παρέα με αγαπημένους σου ανθρώπους.

Σήμερα είναι πιθανόν να  διαφωνήσεις με το/η σύντροφό σου καθώς εκείνος δεν θα έχει τα ίδια σχέδια με εσένα για τη σημερινή ημέρα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον και θα σε αναστατώσει ευχάριστα!

 

Ταύρος

Σήμερα  είναι πιθανόν να έρχονται στο μυαλό σου αναμνήσεις του παρελθόντος αλλά θα έχεις μία προτίμηση στις δυσάρεστες και όχι στις ευχάριστες, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί η διάθεσή σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και υποδηλώνει πως θα σε απασχολήσουν ζητήματα που  θα σου προκαλέσουν την τάση για παράπονα. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως αυτά  μπορεί να σχετίζονται με επαγγελματικά θέματα τα οποία είχαν συμβεί κατά το παρελθόν και σου έχουν  αφήσει πικρία. Οι δικοί σου άνθρωποι και οι άνθρωποι της οικογένειάς σου θα είναι οι δέκτες των παραπόνων σου, όμως πρόσεξε καθώς μπορεί να πέσεις στην παγίδα να τα γενικεύσεις, μέχρι να τα φτάσεις και σε εκείνους!

Σήμερα είναι πιθανόν  να νιώσεις την ανάγκη να επιβεβαιωθείς για τα συναισθήματα του/ης συντρόφου σου  όμως μην ξεκινήσεις τα παράπονα για να το καταφέρεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία χρειάζεται αποφασιστικότητα αλλά όχι «επιθετικότητα».

 

Δίδυμοι

Σήμερα θα προτιμήσεις να ξεκλέψεις λίγο χρόνο για να δεις κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο και να πιείς ένα καφέ μαζί του, παρά για να κάνεις τις δουλειές που σου έχουν απομείνει! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και τονίζει την ανάγκη σου για διάλειμμα και πρέπει να την ακούσεις. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο σου εφιστά την προσοχή καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρχει βιασύνη στις μετακινήσεις σου η οποία δεν θα σε βοηθήσει.  Ακόμα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί να διαπιστώσεις πως κάποιο πρόσωπο του ευρύτερου περιβάλλοντός σου δεν είναι τόσο «φίλα προσκείμενο» σε εσένα όσο πίστευες!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να δραστηριοποιηθείς με το/η σύντροφό σου και να βγεις μία βόλτα μαζί του/ης ή να κάνετε οτιδήποτε, αρκεί να μη μείνετε σπίτι καθώς σίγουρα θα βαρεθείτε. Αν είσαι ελεύθερος/η μην κάνεις στενό μαρκάρισμα σε κάποιον/α που σε ενδιαφέρει γιατί μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θέλεις.

 

Καρκίνος

Άλλη μία ημέρα κατά την οποία τα οικονομικά σου ζητήματα θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο και στην ημέρα σου αλλά και στη διάθεσή σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και τονίζει την ανάγκη σου να ασχοληθείς με τα έσοδα και τα έξοδα σου προκειμένου να έχεις μία καλύτερη εικόνα τους. Ανάμεσα σε αυτά δεν αποκλείεται να βγουν και κάποιοι λογαριασμοί οι οποίοι θα διαπιστώσεις πως χρειάζονται άμεση διευθέτηση. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως καλό θα ήταν να συγκρατηθείς και να μην προβείς σε άσκοπες αγορές, καθώς η ημέρα μπορεί να φέρει και κάποια έκτακτα έξοδα που θα σε αποσυντονίσουν.

Σήμερα καλό θα ήταν να ασχοληθείς με το/η σύντροφό σου και με τα ζητήματα που σας απασχολούν αποφεύγοντας  συζητήσεις για οικονομικά που μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με πολύ καλή διάθεση αν καταφέρεις να χαλαρώσεις.

 

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts