Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 09/01

Κριός

Σήμερα είναι πιθανόν να σου δοθεί η ευκαιρία να συμμετέχεις σε κάποια ομαδική δραστηριότητα ή να παρευρεθείς σε ένα σύλλογο που ασχολείσαι το τελευταίο διάστημα περισσότερο ενεργά. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και σε βοηθάει να βρεις πολύ καλή διάθεση μέσα από την ενασχόλησή σου με τα «κοινά»! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα φέρει ευχάριστες συναντήσεις με πρόσωπα τα οποία δεν βλέπεις συχνά ή έχεις πολύ καιρό να τα δεις. Ακόμα είναι πιθανόν μία ιδέα σου να ξεσηκώσει ευχάριστα την παρέα που θα αποφασίσει να την ακολουθήσει!

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου καθώς θα βρείτε τρόπο να περάσετε καλά οτιδήποτε και αν κάνετε. Βέβαια δεν αποκλείεται να έχεις και μία ξεχωριστή ιδέα η οποία θα βοηθήσει σε αυτό. Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία θα ξεκινήσει μέσα σε μία παρέα που θα παρευρεθείς.

Ταύρος

Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να κερδίσεις  την αποδοχή του κοινωνικού και του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Υδροχόο χρειάζεται το «χειροκρότημα» για να νιώσει καλά. Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες για να κερδίσεις τους συνομιλητές σου με τις απόψεις σου, τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις και τους στόχους που έχεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό δείχνει πως  ενδέχεται να σου δοθεί μία ευκαιρία σχετική με ένα επαγγελματικό σου ζήτημα εντελώς ξαφνικά. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είσαι προσεκτικός/η προκειμένου να μπορέσεις να την αντιληφθείς.

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα μπορέσεις εύκολα να κερδίσεις το θαυμασμό του/ης συντρόφου σου με τις ιδέες σου για αυτό επεδίωξε συζητήσεις μαζί του/ης, καθώς από αυτές θα βγει κάτι πολύ καλό. Αν είσαι ελεύθερος/η  ένα αισθηματικό ειδύλλιο μπορεί να ξεκινήσει μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σε προτρέπει να βρεις χρόνο να ασχοληθείς με δραστηριότητες από τις οποίες μπορείς να κερδίσεις νέες πληροφορίες, για πράγματα που σε ενδιαφέρουν. Μία βόλτα σε μία δανειστική βιβλιοθήκη, ένας περίπατος στο βιβλιοπωλείο για να  κάνεις μία έρευνα αγοράς σχετικά με τα νέα βιβλία που κυκλοφορούν ή μία συζήτηση  μεταξύ φίλων θα είναι αρκετή για να αφήσει στο μυαλό σου να ταξιδέψει. Το  εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό δείχνει πως κάποιος που βρίσκεται στο φιλικό σου περιβάλλον θα προτείνει μία δραστηριότητα η οποία θα δώσει ενέργεια στην ημέρα σου και στη διάθεσή σου.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να μην μείνετε σπίτι και να αποφασίσετε να  ασχοληθείτε με μία δραστηριότητα εκτός σπιτιού. Αν είσαι ελεύθερος/η  ένας φίλος σου θα σου μεταφέρει ευχάριστα νέα που σχετίζονται με ένα αισθηματικό σου ζήτημα.

Καρκίνος

Σήμερα  προτίμησε να ασχοληθείς με ένα οικονομικό ζήτημα που σχετίζεται με τρίτα πρόσωπα ή οργανισμούς. Είναι μία καλή ημέρα για να  κάνεις μία βόλτα μέχρι την τράπεζα ώστε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες ή να ενδιαφερθείς για ένα ζήτημα που μπορεί να έχει προκύψει με κάποιο δημόσιο φορέα.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό υποδηλώνει πως θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μία κίνηση ματ σε ένα επαγγελματικό σου ζήτημα. Προτίμησε βέβαια να βάλεις προτεραιότητες ώστε να μην ανοίξεις πολλά «μέτωπα» και αφήσεις  και άλλες εκκρεμότητες.

Σήμερα είναι  πιθανόν να έχεις μία ιδέα η οποία θα βοηθήσει εσένα και τον/τη σύντροφό σου προκειμένου να περάσετε μία ξεχωριστή και ιδιαίτερα ερωτική μέρα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει άμεσα  και αφορμή για αυτή θα είναι μία επαγγελματική υποχρέωση!

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts