Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 10/01

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα σου δημιουργήσει τη διάθεση να αναπολήσεις ανθρώπους αλλά και καταστάσεις του παρελθόντος. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω είναι πολύ βοηθητικό για να ασχοληθείς με ένα επαγγελματικό σου ζήτημα, για αυτό μην αφήσεις την αδράνεια να σε κερδίσει. Το απόγευμα το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο που βρίσκεται και εκείνος στον Αιγόκερω έρχεται για να βάλει γερές βάσεις στις προσπάθειες που θα κάνεις σήμερα και θα σχετίζονται με την επαγγελματική σου εξέλιξη.  Είναι πιθανό να κουραστείς όμως να θυμάσαι πως τα «αγαθά κόποις κτώνται».

Σήμερα  να θυμάσαι πως η συζήτηση με τον/τη σύντροφό σου σχετικά με ένα επαγγελματικό σου ζήτημα ενδεχομένως να σε βοηθήσει να ξεμπλοκάρεις και να βρεις λύση. Αν είσαι ελεύθερος/η, στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θα ξεκινήσει και ένα νέο ερωτικό ειδύλλιο, βέβαια δεν θα είναι εύκολο να εξελιχθεί εκεί όμως θα κάνει αργά και σταθερά βήματα.

Ταύρος

Σήμερα όσες δουλειές και αν έχεις θα προσπαθήσεις να βρεις χρόνο και για τους αγαπημένους σου φίλους καθώς η επαφή μαζί τους θα είναι η πηγή της ενέργειας σου. Η Σελήνη έχει περάσει  στους Ιχθύς και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω θα κάνει τις  συναντήσεις και τις συζητήσεις μαζί τους εξαιρετικές! Το απόγευμα το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο που βρίσκεται και εκείνος στον Αιγόκερω  θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς ποιοι άνθρωποι είναι πραγματικά κοντά σου. Δεν αποκλείεται να έχεις και  βοήθεια σε ένα ζήτημα που σε απασχολεί από κάποιο πρόσωπο του ευρύτερου περιβάλλοντος σου και αυτό θα γίνει η αρχή μιας πιο ισχυρής σχέσης μεταξύ σας.

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου καθώς  η καλή επικοινωνία που θα υπάρχει μεταξύ σας δεν θα αφήσει περιθώρια παρεξηγήσεων και λαθών! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με αφορμή μία συζήτηση γενικού περιεχομένου.

Δίδυμοι

Σήμερα είναι πολύ πιθανόν αλλά να θέλεις να κάνεις και άλλα τελικά να προκύψουν, καθώς η Σελήνη που έχει περάσει τους Ιχθύς μπορεί να φέρει στο διάβα σου αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Καλό θα ήταν να τους δώσεις προτεραιότητα διαφορετικά είναι πολύ πιθανόν να γίνεις στόχος αρνητικής κριτικής. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω είναι πολύ βοηθητικό για διαπραγματεύσεις που σχετίζονται με δουλειά για αυτό εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν. Το απόγευμα το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο που βρίσκεται εκείνος τον Αιγόκερω έρχεται να σου υπενθυμίσει πως αν δουλεύεις σκληρά το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει.

Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορείς να κερδίσεις πιο εύκολα στα επαγγελματικά σου ζητήματα παρά στα αισθηματικά, για αυτό θα πρέπει να καταβάλεις προσπάθεια προκειμένου να μην αφήσεις τον/τη σύντροφό σου με παράπονα πως δεν σε βλέπει. Αν είσαι ελεύθερος/η  ένα επαγγελματικό ραντεβού μπορεί να πάρει μία πιο προσωπική τροπή.

Καρκίνος

Σήμερα είναι πιθανό να αναζητήσεις τρόπους να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες μέσα από νέες πληροφορίες καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς δίψα για νέες γνώσεις.  Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως θα πάρεις αρκετές πληροφορίες για πράγματα που χρειάζεσαι από  τους συνεργάτες του αλλά και τον/τη σύντροφό σου. Το απόγευμα το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο που βρίσκεται και εκείνος στον Αιγόκερω δείχνει πως θα καταλάβεις ότι κάποιες σχέσεις  είτε επαγγελματικές είτε προσωπικές έχουν έρθει για να μείνουν και κάποιες άλλες οδεύουν προς την έξοδο.

Σήμερα είναι μία  ημέρα όπου μία συζήτηση με τον/τη σύντροφό σου θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε διαφωνίες και θέματα που μπορεί να είχαν δημιουργηθεί τις προηγούμενες. Αν είσαι ελεύθερος/η  μην υποτιμήσεις τη συζήτηση με κάποιον/α που σου αρέσει καθώς θα σε βοηθήσει να πάρεις πολύ χρήσιμες πληροφορίες για εκείνον/η.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts