Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 30/01

Κριός

Η  Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και δείχνει πως ξεκινά μία  ημέρα γεμάτη συναντήσεις και συζητήσεις με ανθρώπους που αγαπάς. Ακόμα δεν αποκλείεται να έχεις μία τυχαία συνάντηση με ένα πρόσωπο του ευρύτερου περιβάλλοντός σου που έχεις να δεις καιρό και αυτή η συνάντηση να σε χαροποιήσει. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Ερμή από τον Υδροχόο δείχνει πως είναι μία πολύ καλή ημέρα για συλλογικές δραστηριότητες αλλά και επαφές με φίλους. Ακόμα είναι μία καλή ημέρα για να  κάνεις νέες γνωριμίες οι οποίες θα σε βοηθήσουν είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Σήμερα θα σου δοθούν ευκαιρίες για να περάσεις καλά με το/η σύντροφό σου αρκεί να ασχοληθείτε με δραστηριότητες εκτός σπιτιού και να μην  καθίσετε σε ένα καναπέ. Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει μέσω των ανθρώπων του ευρύτερου και του φιλικού σου περιβάλλοντος.

Ταύρος

Σήμερα η διάθεση σου θα είναι περίεργη καθώς μικρά καθημερινά πράγματα μπορεί να σου θυμίζουν καταστάσεις που δεν σου είναι ευχάριστες. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και φέρνει στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα με αποτέλεσμα να νιώθεις άβολα με τις ίδιες σου τις σκέψεις.  Είναι πιθανόν να κάνει την εμφάνισή του και ένα οικονομικό το ζήτημα με το οποίο αξίζει να ασχοληθείς. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Ερμή από τον Υδροχόο, δείχνει πως η ήμερα μπορεί να φαίνεται περίεργη για εσένα όμως θα έχει ευκαιρίες που αφορούν επαγγελματικά ζητήματα.  Προσπάθησε να τις αντιληφθείς καθώς θα σε βοηθήσουν να δείξεις τις επαγγελματικές σου δυνατότητες.

Σήμερα μπορεί να υπάρξουν σκέψεις σχετικά με τη σχέση σου οι οποίες θα σε ταλαιπωρούν όμως η επαφή με το/η σύντροφό σου θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να δεις τα πράγματα πιο ρεαλιστικά. Αν είσαι ελεύθερος/η απόφυγε να κάνεις σενάρια στο μυαλό σου σχετικά με μία νέα γνωριμία και περίμενε να δεις γεγονότα.

Δίδυμοι

Όπως και να περάσεις την ημέρα σου σήμερα, οτιδήποτε και αν αποφασίσεις να κάνεις θέλεις να έχεις σύμφωνη τη γνώμη των αγαπημένων σου προσώπων για τα σχέδια σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σου δημιουργεί την ανάγκη να  κερδίσει στους ανθρώπους με τους οποίους θα συναναστραφείς.  Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή που βρίσκονται στον Υδροχόο, υποδηλώνει πως κάτι τέτοιο θα είναι εύκολο για εσένα και η συμπεριφορά σου θα κερδίσει τα εύσημα.  Μία συζήτηση σχετικά με την προοπτική μιας νέας συνεργασίας μπορεί να αποδώσει καρπούς για αυτό αξίζει να  αφιερώσεις χρόνο σε αυτή.

Σήμερα  η πειθώ σου θα καταφέρει να αλλάξει τη γνώμη του/ης συντρόφου σου για ένα θέμα που σας απασχολεί από κοινού και αυτό θα είναι προσωπική σου επιτυχία! Αν είσαι ελεύθερος/η επιδίωξε να κάνεις μία κατ ιδίαν συζήτηση με αυτόν/ην που σου αρέσει, ώστε να σπάσει ο πάγος μεταξύ σας.

Καρκίνος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να γεμίζει την ημέρα σου με δουλειές, μάλιστα κάποιος από αυτές θα έρθουν υπό τη μορφή έκτακτων, για αυτό θα πρέπει να έχεις φροντίσει να οργανώσεις σωστά το χρόνο σου.  Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή που βρίσκονται στον Υδροχόο θα  σου υπενθυμίσουν πως με σωστό προγραμματισμό και καλή επικοινωνία με τους άλλους όλα θα γίνουν. Το κλειδί της επιτυχίας για σήμερα είναι να έχεις επαφή με τους ανθρώπους που είναι εμπλεκόμενοι στις δουλειές που έχεις να κάνεις. Ιδιαίτερη προσοχή με την επικοινωνία στο εργασιακό σου περιβάλλον, καθώς πολλά πράγματα θα ειπωθούν γρήγορα και δεν θα τους δώσεις τη σημασία που πρέπει.

Σήμερα θα έχεις μία κουβέντα για κάθε τι απέναντι στο/η σύντροφό σου  για  αυτό από τη μία θα βρίσκεσαι σε θέση ισχύος, από την άλλη όμως μπορεί να τον/ην κουράσεις καθώς δεν θα αφήνεις τίποτα να «πέσει κάτω». Αν είσαι ελεύθερος/η μη στριμώξεις ένα αισθηματικό ραντεβού ανάμεσα σε δουλειές και υποχρεώσεις καθώς η διάθεσή σου θα επηρεαστεί από αυτές.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts