Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 15/02

Αλλαγή προτεραιοτήτων…

Κριός

Ο Ερμής στους Ιχθύς, μπορεί να έχει για σένα μια «ενοχλητική» πλευρά, το να δημοσιοποιηθούν δηλαδή κάποια «προσωπικά δεδομένα» σου. Έτσι δεν αποκλείεται να αναλώσεις τον χρόνο σου δίνοντας διαρκώς εξηγήσεις για τα πεπραγμένα σου. Ωστόσο υπάρχει και «η άλλη όψη του νομίσματος», να προχωρήσεις δηλαδή στην αποκάλυψη ενός παρασκηνίου αλλά και να βάλεις μπροστά ένα καλλιτεχνικό πρότζεκτ.

Ταύρος

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να ενεργοποιηθείς, ίσως μάλιστα να καταφέρεις πολλά μέσα σε σύντομο χρόνο. Από την άλλη πλευρά όμως θα πρέπει να γίνεις πιο… συγκαταβατικός/η αλλά και να μην «φορτσάρεις» σε τομείς που δεν γνωρίζεις καλά, αφού το πιθανότερο είναι να τα κάνεις… θάλασσα ή ακόμη και να ταλαιπωρηθείς με τον αυχένα ή τον λαιμό σου.

Δίδυμος

Με τον Ερμή στους Ιχθύς καλείσαι να «εξαργυρώσεις» τους κόπους σου, κατακτώντας μια θέση ή έναν στόχο που σου αξίζει και το μόνο που σου απομένει είναι να δικαιωθείς… εκ νέου ασκώντας αποτελεσματικά τα καθήκοντα σου. Αν μάλιστα οι δραστηριότητές σου απευθύνονται στο κοινό, τότε έχεις έναν λόγο παραπάνω να νιώσεις ευτυχής από το αποτέλεσμα.

Καρκίνος

Ο Ερμής στους Ιχθύς, σε καλεί να δημοσιοποιήσεις ιδέες ή έργα που κρατούσες «στο συρτάρι», αφού μπορεί να τύχεις μιας ευρείας ανταπόκρισης, αξιοποιήσιμης μάλιστα σε επαγγελματικό επίπεδο. Σε αυτό μπορεί να συμβάλλει κι ένα άτομο που διαθέτει τις κατάλληλες «άκρες». Από την άλλη πλευρά βέβαια, ενδέχεται να αναλωθείς σε συζητήσεις «περί ανέμων και υδάτων» ή σε ευφάνταστα σενάρια, που όμως δεν πατάνε στην γη!

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts