Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 22/02

Κριός

Τα ζητήματα των συνεργατών σου ενδεχομένως και του/ης συντρόφου σου θα σε απασχολήσουν αρκετά σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό θα τα κάνει σημαντικά ακόμα και αν δεν είναι.  Η προσοχή σου θα στραφεί σε αυτά και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί να σου φύγει ο χρόνος και να παραμελήσεις  κάποιες δικές σου υποχρεώσεις.  Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως ένα επαγγελματικό ζήτημα πιθανόν να σε ζορίσει.  Επικαλέσου την υπομονή σου προκειμένου να καταφέρεις να το λύσεις χωρίς  εκνευρισμό, ο οποίος μπορεί να προκαλέσει απώλειες.

Σήμερα θα είναι δύσκολο να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στο/η σύντροφό σου και ενδεχομένως το ίδιο δύσκολο θα είναι να εκφράσεις και κάτι που σε ενοχλεί, με αποτέλεσμα να υπάρξει μία ψυχρή ατμόσφαιρα μεταξύ σας.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία γνωριμία με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει θα χρειαστεί δουλειά προκειμένου να εξελιχθεί.

Ταύρος

Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις σε αναμονή κάποιες δουλειές και η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό σε προτρέπει να τις τελειώσεις άμεσα καθώς θα σου δοθεί η ευκαιρία για αυτό.  Προσπάθησε να ξεμπερδεύεις μαζί τους μέχρι το μεσημέρι καθώς μετά ακόμα και η πιο μικρή δουλειά ή αγγαρεία που μπορεί να αναλάβεις θα σου φαίνεται βουνό.  Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως ίσως χρειαστεί να αλλάξεις τα σχέδια που είχες για τον ελεύθερο σου χρόνο, εξαιτίας της κούρασης που σου έχουν δημιουργήσει οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας.  Όσο κι αν θελήσεις να τις αφήσεις για άλλη ημέρα προσπάθησε να βάλεις τις σωστές προτεραιότητες.

Σήμερα  ενδέχεται να αλλάξεις τα σχέδια που έχεις για εσένα και το/η σύντροφό σου όμως προτίμησε μια αλλαγή, ώστε να μην πιεστείς και μετά την πληρώσει το ταίρι σου!  Αν είσαι ελεύθερος/η  η αλήθεια είναι πως δεν θα έχεις αρκετό χρόνο για τα αισθηματικά σου ζητήματα για αυτό προτίμησε να τα αφήσεις σε αναμονή…

Δίδυμοι

Σήμερα ξεκινά μία πολύ καλή ημέρα για εσένα καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στο φιλικό, αέρινο ζώδιο του Ζυγού και θα βοηθήσει τη διάθεσή σου.  Επιδίωξε να βρεις χρόνο για ένα αγαπημένο σου χόμπι ή για μία συνάντηση με κάποιο πρόσωπο που μαζί του ξέρεις πως περνάς καλά.  Προσπάθησε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου έως το απόγευμα καθώς μετά το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, ενδέχεται να  σου φέρει στο μυαλό κάποιες  καταστάσεις που είχαν συμβεί οι οποίες θα σε κουράσουν ψυχολογικά.  Απόφυγε να επικεντρωθείς σε αυτές, ιδιαίτερα αν σχετίζονται με ζητήματα του παρελθόντος και κοίταξε μόνο το σήμερα.

Μία βόλτα με το/η σύντροφό σου θα είναι πολύ καλή  για τη διάθεσή σου καθώς όσο περνούν οι ώρες μπορεί να γίνεσαι μελαγχολικός/η ακόμα και χωρίς ιδιαίτερο λόγο.  Αν είσαι ελεύθερος/η  η ημέρα μπορεί να δώσει νέες γνωριμίες αλλά για να τρέξουν οι εξελίξεις θα πρέπει να περιμένεις…

Καρκίνος

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να κάτσεις μαζί με τους δικούς σου ανθρώπους να συζητήσετε  για θέματα που αφορούν το σπίτι σας ή απλώς  για να αναθερμάνετε τη σχέση σας.  Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και θα βοηθήσει να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους της οικογένειάς σου, ακόμα και αν αφορμή για αυτό γίνουν κάποιες δουλειές που έχετε από κοινού.  Μία συζήτηση το απόγευμα ενδέχεται να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις στο σπίτι  και το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα τις κάνει πιο έντονες.  Αν δεν θυμώσεις και συζητήσεις  τυχόν διαφωνίες με ηρεμία τότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!

Σήμερα είναι πιθανόν να έρθεις σε αντιπαράθεση με το/η σύντροφό σου με αφορμή μία δουλειά που έχετε αναλάβει από κοινού ή κάτι που σχετίζεται με το σπίτι σας.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία γνωριμία που έχεις κάνει και σε ενδιαφέρει μπορεί να σου φανεί απόμακρη όμως  αυτό θα ανήκει στις «παρενέργειες» της ημέρας.

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts