Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 22/03

Κριός

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο Ζυγό  σήμερα και θα εξακολουθήσει να στρέφει το ενδιαφέρον σου σε σχέσεις και συνεργασίες.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως είναι πιθανόν να προκύψουν κάποια ζητήματα τα οποία θα δημιουργήσουν αποστάσεις με ανθρώπους του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος.  Η διπλωματία σου είναι απαραίτητη προκειμένου να καταφέρεις να ξεγλιστρήσει από άβολες καταστάσεις και να κρατήσεις τα προσχήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.  Η ημέρα δεν ενδείκνυται για να χτυπήσεις γροθιά στο μαχαίρι, για αυτό μην το επιχειρήσεις.

Σήμερα είναι πιθανό να νιώσεις πως ο/η σύντροφός σου σε πιέζει όμως είναι ακόμα πιο πιθανόν να ψάχνεις να βρεις μία αφορμή για να του/ης ασκήσεις κριτική.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία θα χρειαστεί ιδιαίτερη μαεστρία και υπομονή  προκειμένου να καταφέρεις να την προσεγγίσεις.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να δεις διεξοδικά κάποιες εργασιακές υποχρεώσεις τις οποίες πρέπει να τελειώσεις εδώ και τώρα.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως είναι πολύ πιθανόν να αναγκαστείς να  τροποποιήσεις το πρόγραμμα που είχες για τον ελεύθερο σου χρόνο,  προκειμένου να προλάβεις να ξεμπερδεύεις με τις εκκρεμότητες.  Σε περίπτωση που έχει κανονιστεί ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους επιβεβαίωσε τις λεπτομέρειες του καθώς είναι πιθανό να  αλλάξουν λόγω  συγκεκριμένων συγκυριών.

Σήμερα θα έχεις την τάση να μην δίνεις πολύ σημασία στο/η σύντροφό σου καθώς θα είσαι απασχολημένος/η από τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σου, όμως να ξέρεις πως όλα «καταγράφονται»!  Αν είσαι ελεύθερος/η η προσωπική σου ζωή χρειάζεται ελεύθερο χρόνο και πιθανόν σήμερα να μην έχεις για να διαθέσεις.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και θα σε βοηθήσει να αφουγκραστείς τις επιθυμίες σου προκειμένου να μπορέσει να τις εκπληρώσεις.  Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να επενδύσεις στους φίλους σου, στο/η σύντροφό σου και σε δραστηριότητες που αγαπάς.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω είναι πιθανόν να σου δημιουργήσει την αίσθηση πως οτιδήποτε και αν κάνεις δεν θα περάσεις καλά.  Απόφυγε τέτοιου είδους σκέψεις και μην είσαι προκατειλημμένος/η με ανθρώπους και ενασχολήσεις που ξέρεις πως μαζί τους  περνάς ωραία.  Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι η τάση που θα έχεις να επικρίνεις τις κινήσεις των άλλων ακόμα και των αγαπημένων σου προσώπων.

Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με το/η σύντροφό σου αρκεί να εστιάσεις στα θετικά του και όχι στα αρνητικά του/ης.  Αν είσαι ελεύθερος/η  θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς είναι πιθανόν να  ψάχνεις ελαττώματα σε αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει, με αποτέλεσμα να χάσεις το ενδιαφέρον σου.

Καρκίνος

Σήμερα θα νιώσεις την ακατανίκητη επιθυμία να τακτοποιήσεις εδώ και τώρα δουλειές και υποχρεώσεις του σπιτιού καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό θα  στρέψει το ενδιαφέρον σου εκεί.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν αντιπαραθέσεις είτε με τους δικούς σου ανθρώπους είτε με κάποιους συνεργάτες σου, ιδιαίτερα αν εσύ είσαι επικριτικός/η απέναντι τους.  Απόφυγε να προδικάσεις καταστάσεις και επίλεξε τη συζήτηση προκειμένου να διευθετήσεις θέματα που θα προκύψουν είτε εντός είτε εκτός οικίας.

Σήμερα είναι πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να κάνεις μερικά παράπονα στο/η σύντροφο σου προκειμένου να τεστάρεις τις αντιδράσεις του όμως αυτό μπορεί να ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου.  Αν είσαι ελεύθερος/η  προσπάθησε να  μην είσαι απόμακρος/η προς αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει καθώς θα δώσεις λανθασμένα μηνύματα.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts