Η Αστρολογία σήμερα 14/3: Ο Ήλιος τετράγωνο με Δία

Η αστρολογία σήμερα 14 Μαρτίου 2019, οι σημερινές αστρολογικές όψεις και η επιρροή τους στα ζώδια.

Η παρόρμησή μας θα αυξηθεί με τέτοιο τρόπο που ενδέχεται να δημιουργήσει πρόβλημα. Οι προσπάθειες για να κάνουμε πάρα πολλά πράγματα μαζί αυξάνονται. Έχουμε την επιθυμία να ταξιδέψουμε και τη διάθεση για γνώση που οδηγεί στην πνευματική μας ανάπτυξη. Επειδή βασιζόμαστε στην εμπιστοσύνη που έχουμε στον εαυτό μας, θα πρέπει να προσέξουμε την υπερεκτίμηση προσώπων και καταστάσεων και να λάβουμε υπόψη μας ηθικά και νομικά ζητήματα.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, δεν έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες και πιστεύετε ότι είστε πιο δυνατοί από ό, τι είστε πραγματικά. Οικονομικά, αυτή είναι μια χρονική περίοδος για πολλές ανεξέλεγκτες σπατάλες. Υπάρχει η τάση τώρα να παραβλέπετε την αρνητική πλευρά των πραγμάτων και πιστεύετε ότι τα πράγματα θα πάνε καλά σε μακροπρόθεσμη βάση. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν το παρακάνετε! Η βασική αρχή που θα πρέπει να ακολουθήσετε τώρα είναι «μετριοπάθεια σε όλα». Εάν αισθάνεστε καταπιεσμένοι, είναι πιθανό να επαναστατήσετε και να γίνετε θρασείς, υπερόπτες, άδικοι και αυταρχικοί με τους άλλους. Είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε αντιδράσεις, αν επιτρέψετε να συμβεί αυτό. Αν είστε σε θέση να διατηρήσετε την ισορροπία, τότε θα αποκομίσετε πρόοδο και επιτυχία.

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Η δύναμη αξιοποιείται με θετικό τρόπο και είναι ελεγχόμενη. Τώρα μπορούμε να ελέγξουμε και να καταστείλουμε το θυμό ή την εχθρότητα. Κυριαρχούν η πειθαρχία, η υπομονή, η διάρκεια και η εγκράτεια. Είναι καλή χρονική περίοδος για νέα επιτεύγματα και πρόοδο σε νέα εγχειρήματα. Οποιεσδήποτε καθυστερήσεις αποβαίνουν τυχερές. Υπάρχει οργανωτική ικανότητα, πρωτοποριακό πνεύμα, αντοχή και σωστή διεκπεραίωση οποιασδήποτε απαιτητικής εργασίας. Οι επαγγελματικοί στόχοι επιτυγχάνονται μέσα από σκληρή δουλειά.

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου, είστε τώρα σε θέση να διοχετεύσετε τη δυναμική ενέργειά σας δημιουργικά και παραγωγικά. Όταν είναι απαραίτητο, μπορείτε να εργαστείτε επίμονα προς τους στόχους σας, υπομένοντας τις σκληρές συνθήκες και τις αποτυχίες στο δρόμο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας, ακόμη και αν σας χρειάζεται χρόνος. Αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας και τις υλοποιείτε με τον καλύτερο τρόπο, χάρη στην ικανότητά σας, και αναμένετε από τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Η ψυχραιμία σας και ο θυμός σας είναι γενικά καλά ελεγχόμενα και αποδέχεστε τους ανθρώπους γι’ αυτό που είναι, με όλα τα ελαττώματά τους, έτσι δεν θυμώνετε ακόμα κι όταν κάποιος κάνει κάτι για να σας ενοχλήσει.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts