Η Βίκυ Χατζηβασιλείου απαντά στα καυστικά σχόλια του Πρωινού (ΒΙΝΤΕΟ)

Την περιμέναμε αυτή την απάντηση! Θυμάστε που η  Βίκυ Χατζηβασιλείου ενημέρωσε μέσα από το instagram της ότι την ίδια μέρα που έχει γενέθλια ο γιος της, περνά δύσκολα, αφού έφυγε από τη ζωή μία καλή της φίλη.
Η παρουσιάστρια είχε γράψει: «Σήμερα κηδεύω φίλη και γιορτάζω τα γενέθλια του γιού μου. Χαρμολύπη. Ή αλλιώς, ζωή…» και συνόδευσε το μήνυμά της με μία φωτογραφία της. Αυτή η φωτογραφία εξόργισε την Κλεοπάτρα Πατλάκη στο Πρωινό. Για να μη γράφουμε τα ίδια, διαβάστε ΕΔΩ όσοι δεν το έχετε παρακολουθήσει.
Στα καυστικά σχόλια απαντά η Βίκυ Χατζηβασιλείου, την οποία πέτυχε η κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω»: «Δεν πειράζει, δε θα σχολιάσω την κριτική κάποιου που την έκανε… Αυτή είναι η ζωή την ημέρα που κήδευα τη φίλη μου, είχε γενέθλια ο γιος μου, δύο αντιφατικά πράγματα! Αν εγώ προσπάθησα να δώσω την ισορροπία και κάποιοι άλλοι δεν το είδαν ισορροπημένα και το είδαν λίγα ανισόρροπα δεν μπορώ εγώ να κάνω κάτι…»!
Τι είπε για το σχόλιο «Κυρία της γειτονιάς»; Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Η Ελεονώρα Μελέτη καταγγέλλει τον ΣΚΑΙ και ζητά 50.000!

«My style rocks»: Την είπε η Ραμόνα στην Κατσαϊτη για το κιμονό της

Κι όμως! Η Ασημένη από το My style Rocks είναι λάτρης του pole dancing (ΦΩΤΟ)

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts