Η Γη της Ελιάς: Αλλάζει ώρα προβολής και αυτός είναι ο λόγος

Η Γη της Ελιάς: Μία μικρή αλλαγή στην ώρα προβολής της σειράς θα γίνει απόψε και ο λόγος είναι η προβολή του αγώνα Ίντερ – Λίβερπουλ, στις 22:00.

Η δράση ξεκινά στις 21:30 με το Pre–Game του μεγάλου αγώνα, στο οποίο θα παρακολουθήσουμε εκτενές ρεπορτάζ από την προετοιμασία των ομάδων, αφιερώματα στους πρωταγωνιστές του ματς, καθώς και τα highlights των αγώνων της Τρίτης.

Γι΄αυτό το λόγο λοιπόν θα δούμε μια μικρή αλλαγή στην ώρα που θα ξεκινήσει η σειρά του Mega, αφού το επεισόδιο θα προβληθεί δέκα λεπτά νωρίτερα, δηλαδή στις 20:50.

Τι θα δούμε σήμερα, 16 Φεβρουαρίου στη σειρά, Η Γη της Ελιάς;

Ορμώμενη από την απελπισία της Βασιλικής, η Χάιδω πλησιάζει πάλι τον Στάθη και τον παρακαλά να αναθεωρήσει. Ο Γιώργης βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και οι γιατροί προσπαθούν με κάθε τρόπο να του σώσουν τη ζωή. Ο Πότης αποφασίζει να κάνει στροφή στη ζωή του και ξεκινά το διάβασμα.

Ο Μάνος μαλακώνει απέναντι στην Αντιγόνη κι εκείνη ευελπιστεί ότι κάποια στιγμή η σχέση τους θα φτιάξει. Στο μεταξύ, η συγκατοίκηση του Ισίδωρου με την Αντιγόνη φέρνει προβλήματα στην επιφάνεια και δεν λείπουν οι προστριβές.

ΗΟΤ: Η Γη της Ελιάς: Αρετή: «Θα τα τινάξει τώρα και αυτός ο τζιτζιλόμης και θα μείνει αυτή η καραντόσα μόνη της»

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts