Η γη της Ελιάς: Δείτε την «Ιουλία» μαυρισμένη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ! Μία κούκλα!

Η γη της Ελιάς: Έχεις δει πώς είναι το πρόσωπο της Αντιγόνης Κουλουκάκου η οποία υποδύεται στην αγαπημένη σειρά την Ιουλία, χωρίς μακιγιάζ;

Η τηλεοπτική Ιουλία λοιπόν βρέθηκε στην Επίδαυρο και παρακολούθησε την παράσταση “Ελένη” φορώντας ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα με λεπτομέρειες στην απόχρωση του λευκού, ήταν μαυρισμένη και… σχεδόν άβαφη!

H Aντιγόνη Κουλουκάκου έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με το μόντελινγκ και το μόνο σίγουρο είναι ότι ξέρει να περιποιείται τον εαυτό της μοναδικά, μιας και είναι κάτι που της αρέσει πολύ και προσπαθεί πάντα να είναι… στην τρίχα.

Πάντως και στην τηλεοπτική σειρά του Mega, Γη της Ελιάς την βλέπουμε με ελάχιστο μακιγιάζ σχεδόν πάντοτε, μιας και λατρεύει να είναι φυσική και να μην κάνει υπερβολές στην εμφάνισή της.

Να σας θυμίσουμε ότι πριν ένα μήνα ανακοίνωσε το τέλος της από τη Γη της Ελιάς γράφοντας:
«14 μήνες γυρίσματα, τι διαδρομή, σας ευχαριστώ και σας αγαπώ για όλα τα συναισθήματα που μοιραστήκαμε και τις εμπειρίες που ζήσαμε. Είμαι καλύτερη από όσο ήμουν χτες αλλά όχι τόσο καλή όσο θα είμαι αύριο».

Δείτε την στις παρακάτω φωτογραφίες:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts