Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή χαστουκίζει και αρπάζει την Εύα από τα μαλλιά

Η Γη της Ελιάς: Η συνάντηση της Αντιγόνης με τη Μαρία στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του Mega αφήνει αναπάντητα ερωτήματα για μια ιστορία που έχει διαδραματιστεί μεταξύ τους στο παρελθόν.
Οι δυο γυναίκες αναφέρονται με μισόλογα σε κάτι που έχει συμβεί και έχει σημαδέψει τη ζωή της Αντιγόνης. Η Χάιδω, εξοργισμένη από αυτά που της είπε η Μέλπω, βρίζει τον Λυκούργο και τον διώχνει από το σπίτι της. Εκείνος ζητά εξηγήσεις από τη Μέλπω, η οποία όμως δεν παραδέχεται όσα ειπώθηκαν και βγάζει τη Χάιδω τρελή.

Viral Είδηση: Η Γη της Ελιάς: Η Σοφία έρχεται και σπέρνει πανικό

Στο μεταξύ, η Ιουλία βρίσκεται αντιμέτωπη με το μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής της, στη σειρά Η Γη της Ελιάς. Θέλει να αποκαλύψει στη Μυρτάλη όσα έμαθε για τη διαθήκη, αλλά από την άλλη ανησυχεί μήπως εκείνη αντιδράσει ακραία και οδηγήσει τον Ισίδωρο στα δικαστήρια, ίσως και στη φυλακή.
Σκεπτόμενη την εύθραυστη υγεία του αδελφού της, η Ιουλία κάνει συζήτηση με τον Μάνο και τον Ισίδωρο, οι οποίοι της αποκαλύπτουν τι σκοπεύουν να κάνουν με την περιουσία. Η Ιουλία εκφράζει τη διαφωνία της και τους απειλεί πως θα τα πει όλα στη Μυρτάλη.

Η Αρετή βρίζει τη Μαργαρίτα και στη συνέχεια πηγαίνει στο σπίτι της Εύας, τη χαστουκίζει και την αρπάζει από τα μαλλιά.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts