Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη έστησε στον τοίχο τη Μέλπω και οι τηλεθεατές έγιναν έξαλλοι

Η Γη της Ελιάς: Έξαλλοι έγιναν απόψε οι τηλεθεατές με την Ισμήνη για τη συμπεριφορά της στη Μέλπω.
Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του Mega, με τους πρωταγωνιστές να είναι έρμαια των εξελίξεων.

Από τα προηγούμενα επεισόδια, είδαμε την κόρη του Λυκούργου, Ισμήνη, να μην μπορέι να διανοηθεί αυτό που συέβη στην οικογένειά της, μετά από την απαγωγή της κόρης της. Είναι κάτι που έγινε τελείως στα ξαφνικά και έφερε τα πάνω κάτω στην Αερόπολη. Από την πρώτη στιγμή η μητέρα της Ισμήνης, η Μέλπω κατηγόρησε τον εαυτό της, γιατί ήταν εκείνη που άνοιξε την πόρτα και μπήκαν οι απαγωγείς στο σπίτι. Φεύγωντας, εκείνοι την φίμωσαν και άρπαξαν το μωρό από το δωμάτιο του.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Βασιλόπουλος Μπαίνει Στη Σειρά Για Να Κάνει Κακό

Στο σημερινό επεισόδιο είδαμε την Ισμήνη να επιτίθεται στη Μέλπω και να βγαίνει εκτός εαυτού, όταν εκείνη της δίνει συμβουλές για να προσέχει την υγεία της και τον εαυτό της. Η Ισμήνη της μίλησε πολύ άσχημα, πληγώνοντας την και αναγκάζοντάς την να φύγει από το σπίτι του πατέρα της.

Με όλες αυτές τις εξελίξεις, το Twitter πραγματικά αφηνίασε, με τα tweets να πέφτουν βροχή, το ένα μετά το άλλο. Τι πρόκειται να γίνει στα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς;

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts