Η Γη της ελιάς: Η Μαργαρίτα ανακαλύπτει τη φρικτή αλήθεια

Η Γη της ελιάς: Ιδιαίτερο προβληματισμό θα προκαλέσει ο Θεοδόσης ο οποίος συνεχίζει να σκορπά χρήματα δεξιά και αριστερά, αγοράζοντας πολύ ακριβά αντικείμενα.
Την “σπάταλη” αυτή πλευρά, δε θα αργήσει να αντιληφθεί η Μαργαρίτα, η οποία θα προσπαθήσει να κουβεντιάσει μαζί του αλλά χωρίς να καταφέρει να βγάλει άκρη.

Ο Θεοδόσης, μετά την ταβέρνα με το όνομα της αγαπημένης του, αποφασίζει να αγοράσει κι ένα μεγάλο, πολυτελές σπίτι. Βάζει το όνομα της Μαργαρίτας, τονίζοντάς της πως αυτό είναι δικό της και του Αλέξη.
Αργότερα, θα συνεχίσει τις σπατάλες, θέλοντας να ανανεώσει την ταβέρνα του με προσωπικό. Θα κάνει αλλαγές τόσο στο μαγαζί, όσο και μέσα στο σπίτι, σε θέματα διακόσμησης.

Επιπλέον, δε θα διστάσει να προτείνει στον Αλέξη την αγορά ενός ολοκαίνουργιου αυτοκινήτου. Αυτό θα θορυβήσει αρκετά την Μαργαρίτα, η οποία θα διαπιστώσει πως ο Θεοδόσης χαλάει ασταμάτητα χρήματα στην γη της ελιάς και μάλιστα σε πολυτελή είδη!

Τα απειλητικά τηλεφωνήματα στο κινητό του, συνεχίζονται. Ο Θεοδόσης αισθάνεται τρομοκρατημένος και ψάχνει τρόπους φυγής. Τί κρύβεται πίσω από αυτές τις τεράστιες αγορές του και πώς θα αντιδράσει η Μαργαρίτα όταν ανακαλύψει την φρικτή αλήθεια; Οι απάτες του έρχονται σιγά – σιγά στο φως.

HOT: Η Γη της Ελιάς: Ο Πότης ξαναχτυπά – Παρακολουθεί την Βασιλική

Youfly.com

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts