Η Γη της Ελιάς: Ο Πότης ξαναχτυπά -Παρακολουθεί την Βασιλική

Η Γη της Ελιάς: Ο Πότης θα κάνει για άλλη μια φορά το θαύμα του και δεν θα σταματήσει λεπτό να είναι ο γνωστός… κουτσομπόλης.
Ο καφετζής ξεκινάει την παρακολούθηση της Βασιλικής και ρωτά τους πάντες για να μάθει γι΄αυτήν.
Αφού ενημέρωσε τον Στάθη, συνεχίζει ακάθεκτος!
Ο Στάθης είναι τρομοκρατημένος και φοβάται ότι το παιδί του θα πάθει κάτι κακό. Έτσι, ζητά από τον Πότη να τον κρατάει διαρκώς ενήμερο, παρόλο που παραμένει άγριος και σκληρός.

Ο Πότης βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του. Οι Καπερνάροι παίρνουν μία μικρή ανάσα ανακούφισης πως το παιδί τους είναι καλά. Όταν τα νερά σπάσουν και η Βασιλική οδηγηθεί στο νοσοκομείο, τότε όλα θα αλλάξουν.

Ο Στάθης και η Αρετή θα υποχωρήσουν, θέλοντας να σταθούν ξανά δίπλα στην κόρη τους, αλλά και στο εγγόνι τους φυσικά. Οι δύο οικογένειες στη Γη της Ελιάς, θα ενωθούν, με τον Πότη να έχε βάλει το δικό του μικρό λιθαράκι σε αυτή την επανένωση.

Σίγουρα όμως για άλλη μια φορά θα έχει καταφέρει να εξαγριώσει το τηλεοπτικό κοινό επειδή χώνει τη μύτη του εκεί που δεν τον σπέρνουν.

Να θυμίσουμε μάλιστα πως την τελευταία φορά που ρουφιάνεψε στον Στάθη και έκανε τον ντεντέκτιβ, θύελλα αντιδράσεων προκλήθηκε στο Twitter και τα σχόλια των τηλεθεατών ήταν πολύ καυστικά!

HOT: Η Γη της Ελιάς: Η ζωή της Μυρτάλης απειλείται ξανά και ο Θεοδόσης βάζει το χεράκι του

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts