Η Γη της Ελιάς: Η νέα προσθήκη στο καστ με χαρακτήρα που θα φέρει τα πάνω-κάτω!

Η Γη της Ελιάς: Μία νέα ηρωίδα θα δούμε στον β’ κύκλο της αγαπημένης σειράς η οποία σκοπεύει να φέρει μαζί της και πολλές ανατροπές αφού κρύβει πολλά μυστικά!

Πρόκειται για ένα νέο πρόσωπο που θα μπει στον δεύτερο κύκλο της δραματικής σειράς του Mega, «Η Γη της Ελιάς», σε ρόλο – έκπληξη.

Πρόκειται για την Κύπρια ηθοποιό Έλενα Καλλινίκου, η οποία κατά πως λέγεται θα υποδυθεί την αδελφή του δολοφονηθέντος Δημήτρη στην Γη της Ελιάς. Μια γυναίκα αδίστακτη που κανείς δεν γνώριζε μέχρι πρότινος την ύπαρξη της.

Η αδελφή του Δημήτρη εμφανίζεται μαινόμενη κατά της Αθηνάς στη Μάνη απειλώντας θεούς και δαίμονες. Δείχνει ότι θέλει να εκδικηθεί την Αθηνά που σκότωσε τον αδελφό της.

Μάλιστα στο νέο τρέιλερ της «Γης της Ελιάς» που είδαμε προ ημερών την βλέπουμε να μιλά στο τηλέφωνο και να λέει χαρακτηριστικά: «Θέλω να σαπίσει στη φυλακή».

Ποια είναι η Έλενα Καλλινίκου που μπαίνει στην Γη της Ελιάς

Η Έλενα Καλλινίκου γεννήθηκε στη Λεμεσό και από παιδί ήξερε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός. «Ήμουν πολύ κλειστός χαρακτήρας. Καθόλου δημοφιλής στο σχολείο, είχα πολύ λίγους φίλους. Τα διαλείμματα τα περνούσα μονίμως στο θέατρο. Ήμουν άριστη μαθήτρια και σπούδασα με υποτροφία στην Αγγλία. Όταν επέστρεψα ξεκίνησα να ασχολούμαι με το θέατρο ερασιτεχνικά. Δεν θα ήθελα να κάνω κάτι άλλο. Η υποκριτική έδωσε άλλο νόημα στη ζωή μου», έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξη της.

Η πρώτη παράσταση στην οποία συμμετείχε επαγγελματικά, ήταν το «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» του Σαίξπηρ σε σκηνοθεσία Μάριου Ιωάννου. Στη συνέχεια υποδύθηκε τους ρόλους της Κλυταιμνήστρας και της Μήδειας στο Φεστιβάλ X Play Performance Theatre, στη συνέχεια έπαιξε στο Σπιρτόκουτο και μετά ενσάρκωσε την Εκάβη στις Τρωάδες σε σκηνοθεσία και πάλι του Μάριου Ιωάννου.

Είναι συνιδρύτρια της θεατρικής οµάδας Enacttheatre.

Συνεργάστηκε µε τον σκηνοθέτη Brian Michaels για τη διεθνή παραγωγή «Λυσιστράτη», στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Πρωτεύουσας Πάφος 2017. Συμμετείχε επίσης στην παράσταση «Δούλες» του Ζαν Ζενέ, σε σκηνοθεσία Στέλιου Ανδρονίκου και στην παράσταση «ωδά κι εκειά» που παρουσιάστηκε στα πλαίσια του Φεστιβάλ Κύπρια 2017 .

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts