Η Γη της Ελιάς: Οι τύψεις της Ιουλίας, ο γάμος που θα φέρει ρήξη και η νέα εικόνα της Αρετής

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του Mega, Η Γη της ελιάς.
Ο γάμος της Βασιλικής και του Φίλιππου γίνεται γνωστός με τον Στάθη να θολώνει ενώ την ίδια ώρα η Αρετή κάνει τα πάντα ώστε να τον φέρει και πάλι κοντά της. Ο Μάνος έρχεται σε οριστική ρήξη με τον πατέρα του.

Οι τύψεις πνίγουν την Ιουλία και τον Γιώργη, και αποφασίζουν να μιλήσουν στον Ιάκωβο μόλις γυρίσουν από το Παρίσι για κάτι που έκαναν ερήμην του. Ο Ισίδωρος αλλάζει τη διαθήκη του και αφήνει το 50% της περιουσίας του στην Αντιγόνη. Όταν θα ενημερώσει τον Μάνο, θα έρθουν σε τεράστια ρήξη. Ο Πότης βλέπει φωτογραφία από το γάμο της Βασιλικής στο κινητό της Άννας και τη δείχνει στον Στάθη. Η αποκάλυψη του γάμου της κόρης του με τον Φίλιππο τον βγάζει εκτός εαυτού. Τα νέα μαθαίνουν και η Αρετή με τον Στέφανο. Η Αρετή θέλει να πάει στο σπίτι της Χάιδως και να της ορμήσει, αλλά ο Στάθης αναλαμβάνει να κάνει εκείνος το ξεκαθάρισμα των λογαριασμών, ξεκινώντας πρώτα από τον Αποστόλη. Η Άννα ειδοποιεί τη Βασιλική πως το μυστικό μαθεύτηκε κι εκείνη πανικοβάλλεται. Ο Λυκούργος και η Μαργαρίτα είναι οι επόμενοι που θα μπουν στο στόχαστρο.

Ισίδωρος – Μάνος σε νέα κόντρα

Ο Ισίδωρος ανακοινώνει στην Αντιγόνη πως της έγραψε το 50% της περιουσίας του. Ο Μάνος, σε αντίποινα, φιλά δημόσια τη Μαρίνα κι αρχίζει να κυκλοφορεί ανοιχτά μαζί της. Ο Στάθης, θολωμένος από το θυμό του, χτυπά την πόρτα της Χάιδως. Απαιτεί να μάθει πού βρίσκεται η Βασιλική, για να της πει κατά πρόσωπο όλα αυτά που τον πνίγουν. Η Χάιδω και ο Φίλιππος αρνούνται να του δώσουν πληροφορίες κι έτσι γίνονται εκείνοι αποδέκτες της οργής του. Ούτε η Μαργαρίτα, όμως, θα καταφέρει να αποφύγει τη σύγκρουσή μαζί του. Ο Στάθης της μιλά απαξιωτικά και την κατηγορεί για ανευθυνότητα. Πιο σκληρός, όμως, θα είναι με τον Λυκούργο, τον οποίο θεωρούσε στενό του φίλο.

Ο γάμος

Ο Μάνος ανακοινώνει στον Ισίδωρο ότι μετά το Πάσχα θα παντρευτεί τη Μαρίνα με θρησκευτικό γάμο, αδιαφορώντας για την κατακραυγή. Η Ιουλία και ο Γιώργης απολαμβάνουν τις τελευταίες βόλτες στο Παρίσι, καθώς η μέρα της επιστροφής τους πλησιάζει. Ο Φίλιππος πηγαίνει στην Αθήνα αποφασισμένος να ζητήσει από τη Βασιλική να σταματήσουν να κρύβονται και να γυρίσουν μαζί στη Μάνη. Η Αρετή νιώθει ότι βάλλεται από παντού και παρακαλάει για ακόμα μία φορά τον Στάθη να γυρίσει κοντά της, αλλά εκείνος αρνείται πεισματικά. Η Ιουλία και ο Γιώργης επιστρέφουν από το Παρίσι. Κάνουν επισκέψεις και δίνουν τα δώρα που έφεραν. Όλοι βλέπουν ένα ευτυχισμένο, νιόπαντρο ζευγάρι, αγνοώντας την πραγματική ψυχική διάθεση της Ιουλίας.

Τα σκοτεινά μυστικά

Μια απρόσμενη σύμπτωση θα αποκαλύψει στον Ισίδωρο τις ύποπτες «δουλειές» του Κωνσταντίνου, αλλάζοντας, από δω και πέρα, τις μεταξύ τους ισορροπίες. Ο Κωνσταντίνος, από την άλλη, τον κρατάει στο χέρι με το μυστικό της διαθήκης και θεωρεί δεδομένο πως ο Ισίδωρος δεν θα αποκαλύψει όσα έμαθε. Ο Αποστολής πιέζει τον Λεωνίδα να προχωρήσει τη σχέση του με την Άννα, γεγονός που τον αγχώνει και τον οδηγεί σε μια περίεργη εξαφάνιση. Ο Ανέστης δηλώνει στην Ελένη πως θέλει να φτάσουν μέχρι το γάμο, αλλά εκείνη του ξεκαθαρίζει πως δεν σκοπεύει να το σοβαρέψει, μέχρι να βεβαιωθεί ότι δεν είναι πια αλκοολικός. Η Αρετή ασκεί κάθε είδους συναισθηματική πίεση και γοητεία, προκειμένου να πείσει τον Στάθη να γυρίσει κοντά της.

Πηγή: περιοδικό Τηλεθεατής

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts