Η γη της ελιάς: Ο Γιώργης πιάνει Ιουλία – Στάθη στα πράσα και παίρνουν διαζύγιο

Η γη της ελιάς: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά του Mega και το tv 24 έχει όλο το ρεπορτάζ.

Ο Γιώργης είναι αποφασισμένος να μη συνεχίσει πια είναι με την Ιουλία και όχι μόνο επειδή το μυαλό του και η καρδιά του είναι στην Ευτυχία, αλλά και γιατί ξέρει ότι η Ιουλία τον κοροϊδεύει. Ξέρει ότι η Ιουλία θέλει τον Στάθη και κανέναν άλλον και αυτή την κοροϊδία δεν μπορεί άλλο να την ανεχτεί.

Έτσι αποφασίζει να της στήσει μια παγίδα. Της λέει ότι πρόκειται να φύγει από τη Μάνη για μια-δυο μέρες και να πάει στην Αθήνα στα κεντρικά της αστυνομίας για δουλειά της υπηρεσίας. Ωστόσο ο Κουράκος μπλοφάρει για να δει τι θα κάνει η Ιουλία. Και είχε δίκιο. Η Ιουλία καλεί τον Στάθη για να περάσουν όλο το βράδυ μαζί. Ο Γιώργης μπαίνει την κατάλληλη ώρα και τους πιάνει στο κρεβάτι. Η Ιουλία πέφτει στην παγίδα που της έστησε και φυσικά χωρίζουν. Αυτή τη φορά κανονικό με διαζύγιο!

Ελεύθερος πλέον ο Γιώργης θα τρέξει στην αγκαλιά της αγαπημένης του στη Γη της Ελιάς. Η Ευτυχία φυσικά χαίρεται αλλά και από την άλλη φοβάται. Φοβάται δύο πράγματα: Τι θα πει ο κόσμος και ότι μπορεί να την κατηγορήσουν πως «έκλεψε» τον Κουράκο από την Ιουλία, ότι δηλαδή αυτή ήταν η αιτία του χωρισμού τους.

Επίσης αυτό που τρέμει είναι ότι δεν έχει πει την αλήθεια στον Γιώργη για τη δολοφονία του Ανέστη. Η κοπέλα αυτό θα φέρνει βαρέως στη σχέση της με τον Γιώργη και κάποια στιγμή αργότερα θα λυγίσει και θα του πει την αλήθεια, ρισκάροντας τα πάντα.

Bonus Video:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts