Η Γη της ελιάς: Ο Πότης μεταφέρει μαντάτα στον Στάθη – Η νέα του έρευνα

Η Γη της ελιάς: Μία νέα έρευνα ξεκινά ο Πότης στο νέο επεισόδιο της σειράς, που θα προβληθεί το βράδυ της Κυριακής 6 Φεβρουαρίου.
Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, ένα ασθενοφόρο παίρνει τη Βασιλική, η οποία υποφέρει από τους πόνους. Ο Πότης ακούει τη σειρήνα και ξεκινά «έρευνα» για να μάθει ποιον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.
Ο Αλέξης στη σειρά Η Γη της Ελιάς, έχει πλέον καταλάβει ότι η κατάσταση του όλο και χειροτερεύει, και παίρνει τηλέφωνο τον ψυχίατρό του για να του αλλάξει αγωγή. Παράλληλα, η Μαργαρίτα και ο Θεοδόσης ασχολούνται με το καινούριο τους σπίτι.

Ο Ανέστης κάνει διάρρηξη σε ένα σπίτι με συναγερμό, όπου εμφανίζεται μπροστά του ο ιδιοκτήτης με όπλο στο χέρι. Η Ευτυχία, πιο ερωτευμένη από ποτέ, ζητά από τον Αποστόλη να φέρει κάποια ρούχα του στο σπίτι της. Η Άννα με τον Λεωνίδα κάνουν έρωτα για πρώτη φορά και τους παίρνει ο ύπνος αγκαλιά. Την επόμενη ημέρα, ο Αποστόλης σχεδόν τους πιάνει μαζί στο κρεβάτι. Ο Μάνος αρχίζει να μαλακώνει απέναντι στην Αντιγόνη. Ο Πότης μαθαίνει ότι το ασθενοφόρο πήγε στο νοσοκομείο τη Βασιλική και το λέει στον Στάθη.

HOT: Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος Μιχαήλ μπαίνει στη σειρά και τον ερωτεύεται η Μυρτάλη

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts