Η Γη της Ελιάς: Σταύρος Λούρας: Ο Θεοδόσης της σειράς, η ηλικία, η κούκλα κόρη και τα τέσσερα εγγόνια

H Γη της Ελιάς: Ο Σταύρος Λούρας υποδύεται τον Θεοδόση, τον άντρα της Μαργαρίτας και πριν λίγα επεισόδια εισέβαλε στη σειρά του Mega!

Ο άνδρας της Μαργαρίτας την είχε εγκαταλείψει, είχε εξαφανιστεί όταν ο γιος τους ήταν 7 χρονών και μεγάλωσε μόνη της τον Αλέξη, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Όμως, ο άντρας της ηρωίδας είναι μπλεγμένος, κρύβει πολλά μυστικά και δεν έρχεται για καλό στη Μάνη…

Ο Σταύρος Λούρας γεννήθηκε το 1951 στην Αλεξάνδρεια από Κύπρια μητέρα και Έλληνα πατέρα. Είναι 71 ετών!

Το 1953 εγκαταστάθηκε στην Κύπρο. Μετά τις γυμνασιακές του σπουδές φοίτησε στη Δραματική Σχολή του Κωστή Μιχαηλίδη στην Αθήνα. Φοιτητής ακόμη, συνεργάστηκε με το ελεύθερο θέατρο της Κύπρου. Μετά την αποφοίτησή του προσελήφθη στον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου, του οποίου αποτελεί βασικό στέλεχος μέχρι σήμερα και με τον οποίο έχει εμφανιστεί επανειλημμένα και στο Φεστιβάλ Επιδαύρου.

Συνεργάστηκε με το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου σε τηλεοπτικά θεατρικά έργα και τηλεοπτικές σειρές, και με ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, στους οποίους εμφανίστηκε τόσο σε κωμικές σειρές, όσο και δραματικές.

Στην τηλεόραση τον έχουμε απολαύσει στις τηλεοπτικές σειρές: «Όρκος Σιωπής» και «5 κλειδιά».

Είναι διακεκριμένος θεατρικός ηθοποιός με μακρά θητεία στον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου, στην τηλεόραση, την οποία έχει υπηρετήσει και ως παρουσιαστής, και στο σινεμά.

Ο Σταύρος Λούρας έχει δύο παιδιά, την Κατερίνα, η οποία ακολουθεί τα βήματά του και είναι ηθοποιός, και τον Ιωάννη!

Μάλιστα η κόρη του συμμετείχε το 2013 στη σειρά Μπρούσκο στον ΑΝΤ1!

Ο ηθοποιός έχει τέσσερα εγγόνια τα οποία υπεραγαπά!

«Χαζοπαππούς μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μας. Έχω μία εγγονούλα και τρεις εγγονούς. Όταν έρχεται η εγγονούλα μου για παράδειγμα και ακουμπάει το κεφάλι της στο πόδι μου και μου δείχνει την αγάπη της εκεί χάνεσαι. Όλα τα λεφτά… Πολλά κενά γεμίζει όντας μεγαλώνοντας παιδιά με έναν τρόπο που δεν μεγάλωσες εσύ κι όμως καταφέρνεις να το δώσεις…» έχει εξομολογηθεί σε εκπομπή ο σπουδαίος ηθοποιός!

Δείτε τη σκηνή της Μαργαρίτας με τον ηθοποιό που συγκλόνισε τους χρήστες του twitter:

gossip-tv

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts