Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Ιουλία ζει ρομαντικές στιγμές με τον Κουράκο, όμως μία σφαίρα τον οδηγεί σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο

Η Γη της Ελιάς: Η τηλεοπτική Ιουλία, ρόλο που υποδύεται η Αντιγόνη Κουλουκάκου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έδωσε δυνατό σποίλερ για τη συνέχεια της σειράς.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι η σχέση της με τον αστυνόμο Γιώργη Κουράκου πάει από το καλό στο καλύτερο αφού μαζί κάνουν ένα νέο ταξιδάκι… και αυτή τη φορά δεν πάνε στο Παρίσι, αλλά επισκέπτονται την Αθήνα οι δυο τους και ζουν ρομαντικές στιγμές!

Βέβαια, από τις πιο συγκλονιστικές σκηνές που θα παρακολουθήσουμε στο νέο επεισόδιο είναι ότι η σφαίρα που βρίσκει τον Κουράκο, τον οδηγεί σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Και φυσικά θα καταρρεύσει η Ιουλία στο άκουσμα της είδησης.

Από την άλλη, ο Στάθης το τελευταίο διάστημα βλέπει τη ζωή του να αλλάζει, ενώ καλείται να αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα, κρατώντας ισορροπίες.

Προσπαθεί να πείσει την Ιουλία να χωρίσει από τον Κουράκο, όμως κάθε προσπάθεια του πέφτει στο κενό και αποφασίζει να μην ενοχλήσει ποτέ ξανά. Πιεσμένος και από αυτή την κατάσταση, βρίσκει παρηγοριά στο ποτό.

Όλα αυτά, όμως, μέχρι τη στιγμή που συναντάει μία νέα γυναίκα, την Εύα Δήμου, την οποία θα υποδυθεί η ηθοποιός Χρύσα Παπά, η οποία πρόκειται να εισβάλλει στη ζωή του και να την ταράξει ευχάριστα.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts