Η Γη Της Ελιάς spoiler: Η Μυρτάλη εξαπατεί τον Δημοσθένη

Η Γη Της Ελιάς: Ο Δημοσθένης προσπαθεί να βρει κάθε πιθανό τρόπο για να «ρίξει» στα τάρταρα τον Ισίδωρο Βρεττάκο και να διασφαλίσει ότι θα είναι αυτός που θα κερδίσει τις εκλογές στην Ανατολική Μάνη. Έτσι χρησιμοποιεί για το σχέδιό του, τη Μυρτάλη στη Γη της ελιάς.

Αρχικά, θα την καλέσει σπίτι του για να συζητήσουν. Το κλίμα μεταξύ τους θα είναι πολύ φιλικό και οι δυο τους θα μιλήσουν για τις περιουσίες τους, γεγονός που αφορά σε μεγάλο βαθμό τον Δημοσθένη, καθώς και για τον κοινό τους στόχο, τον Ισίδωρο.

Μετά την κουβέντα που θα κάνουν θα είναι έτοιμοι να βάλουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους. Η Μυρτάλη λοιπόν ξεκαθαρίζει στον Δημοσθένη ότι ο μόνος τρόπος για να τον βοηθήσει είναι να της δώσει χρήματα.

Ο Δημοσθένης σαστίζει και τα χάνει από αυτή τη στάση της Μυρτάλης διότι περίμενε ότι θα μπορούσε να την εξαπατήσει και να της πάρει με ευκολία τα χρήματα και να μην κάνει απολύτως τίποτα. Ποια θα είναι η επιλογή του;

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts