Η είδηση της ημέρας! Ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε μπαμπάς!

Από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο περιμέναμε να δούμε να κρατάει τον γιο του στην αγκαλιά του σε λίγους μήνες από τώρα αφού η σύντροφός του Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι έγκυος, όμως ο Πάνος Ιωαννίδης κρατάει ήδη στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί.

Ο γνωστός σεφ, σύμφωνα με το znews την Παρασκευή υποδέχτηκε στον κόσμο το μωρό που έφερε στον κόσμο η σύντροφός του που επίσης θέλει να κρατάει χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή.

Ο Πάνος Ιωαννίδης αρκέστηκε να επιβεβαιώσει την είδηση όμως δεν έκανε καμία άλλη δήλωση ούτε έδωσε κάποια λεπτομέρεια για τη νέα ζωή που ανοίγεται μπροστά του.

Πάντως, είναι γεγονός ότι όταν θέλει κάποιος επώνυμος να κρατήσει μυστικές κάποιες πτυχές της προσωπικής του ζωής, μπορεί να το κάνει πολύ εύκολα, όπως μας απέδειξε ο Πάνος Ιωαννίδης ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια, δεν είχε αφήσει ούτε το παραμικρό να δει από την προσωπική του ζωή τη δημοσιότητα.

Εδώ και λίγες μέρες, ο κορυφαίος σεφ απολαμβάνει τις πρώτες στιγμές με το μωρό του και ό,τι αυτό συνεπάγεται με τα ξενύχτια και τα μωρουδιακά κλάματα όμως σίγουρα είναι πολύ ευτυχισμένος.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts