Πάνος Ιωαννίδης: Δείτε για πρώτη φορά τη μητέρα του γιου του και το μωρό τους!

Μπορεί ο 46χρονος σεφ Πάνος Ιωαννίδης να κράτησε επτασφράγιστο μυστικό για πολύ καιρό τις ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική του ζωή όμως μερικές φορές ο φωτογραφικός φακός στέκεται πολύ τυχερός και κάτι ανάλογο έγινε και πρόσφατα όταν τον απαθανάτισε παρέα με τη μητέρα του γιου του και φυσικά το μωρό.

Σε μία από τις πρώτες φθινοπωρινές βόλτες του, το ζευγάρι έδειξε να είναι αφοσιωμένο στο μωρό του που είναι καρπός του έρωτά τους ο οποίος ήταν κεραυνοβόλος αλλά και αστραπιαίος.

Μαζί του έφερε και… ραγδαίες εξελίξεις στις ζωές τους με την δικηγόρο Τζο Κουτρουμάνου να μένει έγκυος. Μία εγκυμοσύνη που κατάφεραν από κοινού να κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό μέχρι σχεδόν τον τοκετό. Μάλιστα η σχέση του ζευγαριού είχε γίνει γνωστή μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο ενώ η είδηση ότι ο μικρός ήρθε στον κόσμο, έγινε γνωστός μόλις τον περασμένο Μάιο.

Λίγα γνωρίζουμε για τη σχέση αυτή αλλά εκείνο που κρατάμε όλοι όσοι είδαμε τις πρώτες κοινές τους φωτό με το μωρό είναι πως είναι πλέον μία πολύ όμορφη και δεμένη οικογένεια.

Για του λόγου το αληθές δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το ΟΚ:


Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts